Een bijzonder fotocadeau voor elke gelegenheid

Bijzonder fotocadeau

Een verjaardag, een huwelijk of met de feestdagen. Dit zijn met uitstek de momenten om cadeautjes te geven. Maar welk bijzonder en persoonlijk cadeau kun je geven aan iemand (of aan jezelf) op zulke momenten? Ik geef je een aantal tips voor een bijzonder fotocadeau dat je voor dit soort gelegenheden kunt laten maken.

Inhoudsopgave

Een bijzonder fotocadeau dat altijd kan: het canvas doek

We hebben door de jaren heen al verschillende canvasdoeken laten maken. Van ons huwelijk, van de kinderen apart en van ons als gezin samen. Althans: bijna ons gezin. De canvasdoeken die we in ons huis hadden hangen waren eigenlijk alleen maar met een hele jonge Damiën en Daelyn. Landon was nog niet geboren ten tijde van ons huwelijk en het andere canvasdoek dat we hadden hangen was ook van voor Landon zijn geboorte. Tijd om een canvasdoek van ons gezin met hem erop te laten maken dus! Vorig jaar, tijdens de bruiloft van mijn broertje, is er een foto gemaakt van ons hele gezin. Deze foto vonden we allemaal heel erg mooi en daarom lieten we hem op canvas afdrukken.

Foto op mok

Ik was op zoek naar een apart cadeau voor de verjaardag van mijn moeder. Wat geef je iemand die alles heeft? Ik vroeg haar wat ze graag zou willen. Haar antwoord: “Iets leuks van de kleinkinderen is altijd prima!” Ze doelde eigenlijk op een zelfgemaakte tekening, maar ik bedacht me dat een cadeautje met een foto misschien wel leuk zou zijn. Ik ging op zoek naar iets wat bij haar zou passen en bedacht me dat ze elke ochtend uit een grote mok haar koffie dronk. Bij fotocadeau.nl een mok met foto bestellen zou misschien wel een leuk idee zijn!

Bijzonder fotocadeau Hexagon

Hexagon collage maken

Toen ik mijn 40e verjaardag vierde, vroeg mijn moeder mij wat ik graag zou willen voor mijn verjaardag. Mijn antwoord: “Iets leuks van de kinderen is altijd prima.” En ik doelde dus gewoon op een tekening. 😉 Mijn moeder daarentegen ging op zoek naar iets anders, iets aparts en ze besloot dat het ook een bijzonder fotocadeau moest worden. Net zoals ik haar voor de verjaardag had gegeven. Ze kwam uit bij een hexagon collage. Dit zijn kleinere foto’s in een zeshoekige vorm. Je kunt ze op elke gewenste manier op de muur hangen.

Puzzel met foto

Een vriendin vertelde me dat ze voor de huwelijksdag van haar ouders een puzzel had laten maken van het hele gezin. Dat vond ik ook een erg apart en goed doordacht cadeau. Haar ouders waren namelijk gek op puzzelen en pasten vaak op de kinderen op. Ze koos voor een foto van de kinderen met haar ouders, wat natuurlijk ook nog eens heel erg leuk was.

Fotomuur

Heb je wat meer ruimte om een foto te plaatsen? Denk dan eens aan een fotomuur. Dit is jouw zelf ontworpen behang in een formaat naar keuze. Je kunt zelf de afbeelding kiezen. Wil je graag een foto van de kinderen op het behang gedrukt hebben? Dan kan dat. Of ben je op vakantie naar Bali geweest en heb je daar een fantastische foto gemaakt van het uitzicht vanuit je hotelkamer? Dan kan dat ook de afbeelding worden die jij op het behang laat drukken.

Je ziet: een bijzonder fotocadeau kun je voor elke gelegenheid kopen.

Dit artikel is in samenwerking met Fotocadeau.nl

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *