Bob de Bouwer

Vanaf vandaag kun je de nieuwe Bob de Bouwer film in de bioscopen zien. Bregje van de website Breg Blogt heeft samen met haar zoontje deze film bekeken en schreef een review voor Wereld van Mama. Uiteraard hebben we ook weer een leuke winactie voor de Bob de Bouwer fans!

Inhoudsopgave

Het verhaal

Samen met onze 3-jarige peuter Laurens keken wij de nieuwste film van Bob de Bouwer ‘De Mega Machines’.

Bob en zijn team werken hard aan een nieuwe dam in Lentestad. Ze krijgen hierbij hulp van Conrad en zijn Mega Machines. Conrad is echter een beetje jaloers op Bob, omdat hij graag deze opdracht wilde hebben. Hij doet er dan ook alles aan om Bob dwars te zitten en bijna gaat het helemaal mis…

Wat vond Laurens?

De film duurt 62 minuten en dat is een prima lengte. Laurens leefde zich helemaal in het verhaal in. Hij mopperde als er iets mis ging en was
helemaal enthousiast als het team ging bouwen. Hij vond Conrad maar een bozige meneer en wilde geen vriendjes met hem zijn. 😉 Bob en zijn team vond hij uiteraard weer heel cool en stoer. Hij riep na afloop dat hij later als hij groot is een Bob de Bouwer wil worden!

De film is heel leuk en vermakelijk, net als de afleveringen van de serie
van Bob de Bouwer. Door de lengte is hij ook geschikt voor wat kleinere kinderen! Toen ik Laurens na afloop vroeg of iedereen de film moest gaan kijken, was zijn antwoord: ‘Ja! Want Bob en de Mega Machines zijn echt
supercool!’

Winactie

Wil jij deze nieuwste Bob de Bouwer film ook gaan bekijken in de bioscoop? Doe dan zeker mee met de winactie! Wij mogen 2 leuke pakketten weggeven. In elk pakket vind je 2 bioscoopkaartjes en de DVD Bob de Bouwer – Bobs nieuwe avonturen.

Geef simpelweg hieronder of op Facebook in de reacties aan dat je graag wil meedoen met de winactie. Over een week maak ik de winnaar bekend. Zorg dat je dan binnen een week reageert, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.

Bedankt Bregje en Laurens voor deze review. 🙂

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

14 thoughts on “Bob de Bouwer

 1. Ik doe graag mee voor onze zoon en zijn vriendje, beide grote fan van Bob de Bouwer. We zijn vorige week naar de theater voorstelling geweest van Bob de Bouwer. Ze zaten beide op het puntje van hun stoel ?
  Dus de film zal ook een groot succes zijn!

 2. Jaa leuk! Hier ook een kleine Bob fan! De achternaam van mijn vriend en kids is Houwer. Dus mn zoontje zegt altijd “Bob de Houwer” ? Haha..
  Hij wordt volgende week 3, dus dit zou een leuk cadeautje voor hem zijn!

 3. Gaaf voor mn kleuter! Na de eerste reclame voor de film heeft hij het er steeds over.. of we er asjeblieft naar toe gaan! Ik doe dus graag mee voor de kaarten!

 4. Matthijs is echt een grote Bob de Bouwer fan. Hij had op tv gezien dat er een nieuwe film van Bob de Bouwer uitkomt. Hij vroeg of hij die mocht zien, dat leek hem wel gaaf.

 5. Oh ja dit willen we wel winnen. BOB de bouwer en de gouden hamer hebben we al ontelbaar vaak gekeken.
  Dus wilden we al naar deze film toe. Maar zondag had de griep me ingehaald en konden we niet gaan
  Ik zou dit dan ook een super leuke verrassing vinden voor mijn grote BOB de bouwer fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *