Buitenspeeltuinen in Brabant

Nu zo nu en dan de zon doorbreekt is het fijn om weer naar buiten te gaan met de kinderen. Binnenkort is het vakantie en natuurlijk hopen we op prachtig weer zodat we veel buitenshuis kunnen ondernemen. Ben je nog op zoek naar buitenspeeltuinen in Brabant, dan zit je hier goed. We hebben er 5 op een rij gezet voor je met behulp van Linda.

Inhoudsopgave

BillyBird park Hemelrijk in Volkel

Super groot, met een meer, waterfietsen, bootjesglijbaan en zelfs met een achtbaan. Ook een hele grote speeltuin. Daarnaast ook een groot binnenspeelgedeelte, makkelijk voor als het net een bewolkte of regenachtige dag is. Je betaalt €5,95 entree per persoon maar hebt ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen.

Speeltuin Kabouterdorp Veldhoven

Erg leuke speeltuin en mooi opgezet. Regelmatig worden er voor de leden activiteiten georganiseerd. Het seizoen loopt van eind maart tot eind oktober. Entree is €0,90 per persoon maar je hebt ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Kosten hiervoor zijn €22 per gezin ( 2 volwassenen en 2 kinderen )

Duinoord Helvoirt

Een all inclusive binnen- en buiten recreatiegebied. Zo is er een klimbos, een bouncegedeelte ( trampolines ) laserschieten, midgetgolfbaan, miniracebaan en nog veel meer. Gewoon even de site bekijken voor alle activiteiten. De entreeprijs is afhankelijk van je bezoekdatum maar ligt gemiddeld tussen de €13 en €21 vanaf 7 jaar.

Speeltuin ’t Kwekkeltje in Rosmalen

Erg leuke speeltuin, super groot en wat zo bijzonder is voor zo’n grote speeltuin: gratis entree! Je kunt hier klimtoestellen terugvinden, maar ook zandbakken en watertafels. Er staan picknicktafels en het park is prima toegankelijk voor mindervaliden.

Speelparadijs de Belhamel in Lage Zwaluwe

SUPER grote binnenspeeltuin, maar ook hele grote buitenspeeltuin. Erg mooi en ik las op de site dat ze in 2016 onwijs uitbreiden buiten met een natuurspeeltuin. (26.000 vierkante meter ) Erg gaaf en best uniek! Op dit moment is de entreeprijs €7,50 per kind ( volwassenen zijn gratis. )

Ken jij nog speeltuinen die ontbreken in dit lijstje?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *