Buurman en buurman hebben een nieuw huis

Wie kent ze niet: buurman en buurman. Deze twee heren kunnen we al geruime tijd bewonderen op de tv en in de bioscopen en ze vervelen nooit. Binnenkort gaat de nieuwe bioscoopfilm Buurman en Buurman hebben een nieuw huis in première en om dat te vieren heb ik een leuke winactie voor je.

Inhoudsopgave

Buurman en buurman

In 1976 zijn de buurmannen Pat en Mat geboren in Tsjechië-Slowakije. Nederland heeft als enige land ter wereld de stemmen erbij en dat verklaart waarschijnlijk hun ongekende succes. De stemmen worden ingesproken door Kees Prins ( o.a bekend als stemacteur van Toy Story 2 en een Luizenleven ) en door Siem van Leeuwen. ( O.a bekend als Karbonkel in Ik Mik Loreland )

Buurman en buurman maken altijd de meest rare dingen mee op klusgebied. Ze gaan er van uit dat ze ontzettend handig zijn maar dat loopt vaak de mist in  wat zorgt voor hilarische situaties.

https://www.youtube.com/watch?v=fPeTzUYJKxQ

Buurman en buurman hebben een nieuw huis

In deze nieuwe film maken de buurmannen het weer hartstikke bont. De bouw van een tuinhek gaat niet zoals gepland, er ontstaat een gat in het dak en een mol maakt ze het leven behoorlijk ingewikkeld.

Voor de kinderen is het natuurlijk hartstikke lachen en voor de ouders is buurman en buurman natuurlijk jeugdsentiment. Samen naar de bioscoop is dus een hartstikke leuk uitje. De film duurt 57 minuten en is daarom ook prima te doen met jongere kinderen.

Winactie

Omdat de film binnenkort in de bioscopen gaat draaien heb ik een hartstikke leuke winactie voor je. Ik mag namelijk iemand blij maken met een doe-boek en 2 vrijkaartjes voor de film.  Lijkt het je leuk om deze prijs te winnen, laat dit dan simpelweg weten in de reacties hier beneden of op Facebook. Over 1 week maak ik de winnaar bekend, hou dus je mailbox in de gaten!

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

3 thoughts on “Buurman en buurman hebben een nieuw huis

 1. Onze 2 kids zijn altijd van Buurman en Buurman aan het genieten,
  daarom laat ik deze kans niet schieten.
  Ze liggen regelmatig in een deuk om hun plannen,
  het zijn soms ook wel klunzige mannen 😉
  Vooral het kapotte schilderij was een leuk avontuur,
  Het werd goed opgelost door een gat in de muur.
  Zo was het een “echt” schilderij aan de wand,
  En gaven ze elkaar trots een hand !
  Daarom hoop ik voor hun dat we deze kaartjes mogen winnen,
  dan kan het klus-plezier gaan beginnen !

 2. Ik zou er heel erg graag met mijn neefje van bijna 4 naartoe willen gaan!! Hij is groot fan van Buurman en Buurman en roept zelf ook de hele dag “a je too” als hij aan het “klussen” is op zijn eigen werkbankje ??
  Hij is bijna jarig dus dit zou wel heel erg leuk zijn ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *