Crate Creature Surprise

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig aangelegd. Ze ontdekken graag en zijn altijd in voor iets nieuws. Vorige week kregen we een ‘verdacht pakketje’ opgestuurd. Mijn kinderen konden niet wachten toen ze de Crate Creature Surprise zagen. “Laten we dat beest eens vrijlaten!” werd er geroepen.

Inhoudsopgave

Crate Creature Snort Hog

Een beest in een krat met een slot er omheen. Hoe kreeg je die er uit? De krat waar het beest in zat werd van alle kanten bekeken. “Er zit een breekijzer bij! Geniaal!” riep Damiën lachend uit. Ze wilden graag een video opnemen over hun Crate Creature dus die kun je hieronder terug zien. Zo hoor je meteen welke geluiden Snort Hog ( want zo heet onze Crate Creature ) allemaal kan maken.

Wat vonden de kinderen er van?

De adviesleeftijd zoals op de doos staat aangegeven is 4+. Damiën en Daelyn hadden de grootste lol, vooral vanwege het feit dat Snort Hog boeren en scheten liet en dat er snotjes uit zijn neus kwamen. Landon is bijna 2 en vond het op zich wel interessant. Hij kon er zelf echter niks mee, behalve knuffelen.

Ik denk zeker dat het voor kinderen vanaf een jaar of 6 een leuk cadeau is. Je moet best wel wat kracht zetten om aan de tong te trekken voor er geluid en beweging komt. Het slot en de krat heb je in een wip open, dit gaat heel gemakkelijk. Ook de overige dingen die je kunt doen met jouw Crate Creature staan duidelijk omschreven in de handleiding. Wellicht is het handig om de eerste keer even samen met je kinderen te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Crate Creatures kopen

Er zijn 4 verschillende Crate Creatures verkrijgbaar: Je hebt Blizz, Pudge, Snizzle en Snort Hog. Ze hebben allemaal hun eigen unieke hapje bij zich. Onze Crate Creature Snort Hog heeft een corndog en daar is hij hartstikke gek op. Als je deze aan hem voert dan maakt hij flinke schrokgeluiden.

Als je aan zijn tong trekt dan wordt hij boos, gaat hij trillen en maakt geluiden. Ook kun je iets voorzeggen en zegt hij het na. In het begin deed ons monster vrijwel niks, hij werd alleen boos als je aan zijn tong trok. Het bleek dat we hem niet op de juiste stand hadden staan ( knopje op zijn rug omzetten) Hij stond namelijk nog in de probeerstand. Verder kun je hem aanzetten, op 2 verschillende standen ( zacht en harder ) en gewoon uit. Ben je klaar met spelen dan kun je hem weer opbergen in zijn krat. Het slot kun je steeds weer openen en sluiten.

De adviesverkoopprijs voor een Crate Creature is €39,95. Ze zijn onder andere te koop via bol.com. ( Dit is een affiliate link ) 

 

Crate-Creature-Surprise

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

One thought on “Crate Creature Surprise”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *