De Allerhande met thema barbecue

De meeste boodschappen doe ik bij de Albert Heijn en als ik dan toch daar ben neem ik de Allerhande mee. Deze maand is er de Allerhande met thema barbecue. En dat kwam natuurlijk goed uit met de temperaturen van afgelopen vrijdag. Ik had alles al in huis voor de barbecue, maar er zijn zeker een aantal lekkere dingen die ik in mijn achterhoofd hou voor de volgende barbecue. Hier is mijn top 3.

BBQBaguette

De BBQ Baguette

Op pagina 21 van het magazine vind je de BBQ Baguette. Eigenlijk is het een heel simpel gerecht. Bij de AH kun je afbakstokbroden kopen voor niet al te veel geld. Je bakt hem eerst af in je oven, snijd hem in de lengte doormidden en legt hem met de snijkanten korte tijd op het rooster. Deze kun je dan beleggen zoals jij hem lekker vindt. In het magazine hebben ze kip gegrild en samen met ui en rucola op het stokbrood gelegd. Het water loopt me in de mond. šŸ˜‰

Gegrildeforel

Gegrilde Forel

Op pagina 58 vind je een echte topper. Althans, dat is mijn mening. De gegrilde forel van de barbecue is echt heel erg lekker. Het is al een tijdje geleden dat ik het gehad heb, maar ik vind het heerlijk. Even de buikholtes vullen met wat schijfjes citroen en wat lekkere kruiden en that`s it. Ook andere vis is lekker op de barbecue, maar dit is toch echt mijn favoriet.

Gepofteaardappel

Gepofte aardappel

Ik ben de enige in het gezinĀ die dit graag heeft. Een heerlijke gepofte aardappel. Meestal doe ik er wat creme fraicheĀ of kruidenboter op, maar de Allerhande heeft als tip om het metĀ paturain te doen. Je kunt dit recept terugvinden in het extra boekje in het midden van het magazine.

Naast deze receptenĀ staan er nog veel meer lekkere barbecue gerelateerde recepten in de AllerhandeĀ van deze maand. Zo kun je een scala aan hamburgerrecepten en saladerecepten terug vinden. Natuurlijk kun je ook weer de nodige tips en kortingsacties verwachten.

Lees jij ook wel eens de Allerhande? ( Of een ander soortgelijkĀ magazine?)

Facebook
Facebook
Instagram
EMAIL
YOUTUBE
YOUTUBE
PINTEREST

2 antwoorden op “De Allerhande met thema barbecue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.