De droomcadeautjes van mijn kinderen

Elk jaar als die grote speelgoedgids op de mat valt besluiten de kinderen meteen te beginnen met bladeren, knippen en plakken. Er worden vele cadeautjes uitgezocht maar ze weten dat ze niet alles kunnen krijgen wat ze opplakken. Ze mogen 1 ding uitzoeken wat ze de titel Droomcadeau geven. Het cadeau wat ze het allerliefste willen hebben dit jaar. Vandaag laat ik je zien wat de droomcadeautjes van mijn kinderen zijn.

Inhoudsopgave

Lego Minecraft

Zoonlief speelt geregeld Minecraft op zijn playstation. Lego vindt hij ook erg leuk. Lego Minecraft is dan eigenlijk een prima combinatie. Hij heeft er al verschillende dozen van en hij besloot dat hij een Lego Minecraft stadje wilde gaan maken op zijn kamer. Deze grote doos had hij nog niet, dus die wilde hij dan wel heel erg graag hebben in december. Dat zal zorgen voor heel wat uurtjes bouwplezier!

De Ultimate Spy Bag

Dochterlief kijkt graag Netflix. Onlangs besloot ze de serie Project MC2 te gaan volgen. Deze slimme meiden hebben natuurlijk de allerleukste gadgets om problemen mee op te lossen. De Ultimate Spybag heeft alles wat onze dochter wil. Ze heeft een voorliefde voor mooie tassen en deze is dan ook nog eens roze met een slot in de vorm van een hartje. Haar ogen straalden toen hij op tv voorbij kwam en ze vroeg meteen of ze deze ‘asjebliehieft’ mocht vragen aan Sinterklaas.

Zelf ben ik ook erg benieuwd naar de geheimen die deze tas met zich meebrengt. Zo heb ik al gezien dat er een vingerafdrukkenset, vergrootglas, zaklamp en nog veel meer bij zit. Alles verstopt in leuke vormen zoals een lippenstift, nagellak en poederdoos. Een uitgebreide review komt er dus nog aan!

Voor dreumes

Voor dreumes vind ik het nogal lastig. Hij heeft voornamelijk interesse in mijn telefoon en de chuckle ball op dit moment. Naar andere dingen kijkt hij niet echt om. Hij is alweer 13 maanden oud en het leek me op zich wel een leuk idee om te gaan voor een driewielertje of loopautootje. Daar heeft hij langere tijd iets aan. Het is dus nog even zoeken naar het droomcadeau voor hem. Mocht je tips hebben dan hoor ik het graag. 😉

Hebben jouw kinderen ook een droomcadeau op hun verlanglijstje staan?

Het tasje hebben wij opgestuurd gekregen

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *