De eyecatchers van Animalprintshop

Tegenwoordig is het helemaal in om een wand te hebben die een andere kleur heeft. Zo wilden de kinderen heel graag een wand met 1 knalkleur, maar ook beneden in de woonkamer hebben we een wand die een ander kleurtje heeft dan wit. Wat wel een nadeel is: wat hang je aan de muur? Foto`s of posters met een drukke achtergrond zorgen voor een rommelig effect. Maar toen kwam ik de eyecatchers van Animalprintshop tegen. Mooie schilderijtjes die zorgen voor rust aan je muur.

Inhoudsopgave

Van lief tot stoer

Op de site van Animalprintshop kun je kiezen uit verschillende categorieën dieren: Kleine vriendjes, Krasse koppen en Brave beesten. Wij hebben 4 schilderijen uit de categorie Kleine vriendjes gekozen, dus die zie je hier op de foto`s ook voorbij komen. Je hebt keuze uit hele schattige diertjes ( welpje, kitten, kuiken enz. ) maar ook voor stoere jongens is er voldoende keuze. Wat dacht je van een jachtluipaard of een krokodil? Het fijne is dat alle achtergronden heel rustig zijn. Geen poespas, alleen het dier op het schilderij.

Van klein tot groot

Je kunt een schilderij helemaal naar jouw smaak uitzoeken. Nadat je een dier hebt uitgekozen uit 1 van de 3 categorieën, kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Hout en canvas zijn de meest bekende materiaalsoorten, maar het is ook mogelijk om aluminium of glas te kiezen. Alles is in verschillende formaten leverbaar en dat is ideaal. Zo heb je altijd iets wat precies past bij je.

Goed verpakt thuisbezorgd

Alles in de webshop wijst zich eigenlijk vanzelf. Het werkt vrij eenvoudig en snel. Nadat je betaald hebt wordt jouw bestelling in orde gemaakt. Binnen enkele werkdagen wordt deze netjes thuis bezorgd. Alles is goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. En ja: de schilderijen zijn in het echt nog mooier dan op de website. Ik was blij verrast en de kinderen stuiterden door de kamer bij het zien van hun nieuwe Kleine vriendjes.

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *