De leukste bioscoopfilms voor deze zomer

De zomervakantie is nu officieel van start gegaan. Komende vrijdag en volgende week vrijdag krijgen nog meer Nederlandse kinderen lekker vakantie. Waarschijnlijk heb je leuke plannen en activiteiten op de planning staan. Als het regent ( of juist snikheet is ) kun je met de kinderen naar de bioscoop gaan. Ik zet de leukste bioscoopfilms voor deze zomer voor je in een top 5.

Inhoudsopgave

Cars 3

We hebben er even op moeten wachten, maar ruim 10 jaar na de eerste succesvolle Cars film draait deel 3 in de bioscopen. Uiteraard draait de film weer om de bekende Bliksem MqQueen. Is hij inmiddels zover dat hij zijn racebanden in de garage stalt? Of kruipt de motorolie waar het niet gaan kan? Je kunt het zien in Cars 3!

Bigfoot Junior

Vanaf 26 juli in de bioscoop te zien: Bigfoot Junior. Adam komt erachter dat zijn verdwenen vader niemand minder dan de legendarische Bigfoot is. Samen proberen ze de verloren tijd in te halen, maar dan komen ze erachter dat ze op de hielen zitten door HairCo, een groot bedrijf wat wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren op Bigfoot…

Verschrikkelijke Ikke 3

Wederom een deel 3 van een succesvolle film. Een week of 2 geleden zagen we deel 1 en 2 weer op tv en ze blijven leuk. In deel 3 komen natuurlijk alle bekende figuren weer voorbij. Gru, de Minions en de 3 lieve meiden Margo, Edith en Agnes.

De Smurfen en het verloren dorp

Ongekend populair, die Smurfen. Zeker nadat je die leuke stix bij de bekende supermarkt kon verzamelen. 😉 In deze film vindt Smurfin een landkaart die naar het mysterieuze verloren dorp leidt. Samen met haar vrienden gaat ze dus op een spannend avontuur door het verboden bos. Uiteraard kan de boosaardige Gargamel niet ontbreken in deze film.

The Boss Baby

Hij draait al eventjes in de bioscoop maar mocht je hem nog niet gezien hebben: Volgens dochterlief is hij erg leuk. Samen met haar oma heeft ze deze film over een nieuwe baby binnen het gezin gezien. En dat is hier natuurlijk heel actueel, aangezien we afgelopen oktober ons wondertje mochten verwelkomen. In deze film wordt op hilarische wijze verteld wat de impact is van een nieuwe baby in het gezin.

Welke film wil jij graag zien?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *