De Pannenkoekenbakker Thorn

De Pannenkoekenbakker Thorn

Welk kind houdt er nu niet van een lekkere pannenkoek? Vandaar dat wij weer een keertje zijn gaan eten bij de pannenkoekenbakker Thorn. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel een pannenkoeken restaurant bij jullie in de buurt liggen. Dat is ook voor ons het geval, toch hebben we besloten een halfuurtje in de auto te stappen.

Pannenkoekenbakker Thorn (3)

Eten bij de Pannenkoekenbakker Thorn

De vakantie was voorbij en dat wilde we graag op een leuke manier afsluiten. We besloten dan ook een dagje naar Kinderstad Heerlen te gaan en af te sluiten in een restaurantje. Thuis op de bank was ik me aan het bedenken wat de kinderen leuk en lekker zouden vinden. Een paar jaar geleden waren we al eens bij de Pannenkoeken Bakker Thorn geweest eten. Misschien leuk om weer een keer terug te gaan? Dan maar meteen even reserveren want je weet maar nooit. Uiteindelijk bleek dat een goede keuze. Het hele restaurant was namelijk vol. Verschillende mensen die nog binnen kwamen of belden konden geen tafel krijgen.

Pannenkoekenbakker Thorn (4)

Speelkelder voor de kinderen!

Voor de kinderen hebben ze veel mogelijkheden om tijdens het wachten lekker te spelen. Ze hebben zelfs een heuse speelkelder. In deze kelder is een speeltoestel wat ook in menig binnenspeeltuin te vinden is. Het stoere is dat ze via een aantal plateau’s gewoon in het restaurant kunnen uitkomen. Hiervan was vooral Youri erg gecharmeerd. Papa en mama lekker genieten van een drankje en de kinderen leven zich uit. De kinderen kregen ook ieder een placemat kleurplaat met een potje kleurpotloden. Zo konden ze tijdens het eventuele wachten ook lekker meedoen aan de kleurwedstrijd.

Pannenkoekenbakker Thorn (5)

Het menu biedt erg veel keuze, zoet, hartig, specialiteiten, kaas, voorgerecht, nagerecht. Begin maar te kiezen. Het probleem is dat het allemaal even lekker lijkt. Uiteindelijk kregen we al snel ons eten en het was heerlijk. We gingen dan ook met een volle maag weer lekker naar huis. Kinderen krijgen bij de kindergerechten smulmunten als het staat aangegeven. Met deze munten kunnen ze in een echte kluis allemaal spulletjes kopen. Hoe leuk en stoer is dat. Youri en Kyra hadden vrij snel de buit binnen. Met ieder 16 munten konden ze leuke spulletjes uitzoeken. Youri heeft er zelfs nog 5 over voor de volgende keer. Over een paar weken liggen de pasjes van de kidsclub klaar. Mag je raden waar we dan gaan eten.

Ga jij wel eens pannenkoeken eten met de kinderen?

Hier vind je meer reviews van restaurants in Limburg.

Pannekoekenbakker Thorn (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *