De wereld van Judith

Op de wereldvanmama.nl kun je natuurlijk ook verhalen lezen van andere mama`s. Mama`s met een passie voor een bepaalde sport, maar ook mama`s die een passie hebben voor lezen en schrijven en ook hun eigen blog hebben. In de nieuwe rubriek ‘De wereld van…’ kun je meer lezen over de 10 favorieten van deze bloggers. We beginnen met de wereld van Judith.

Inhoudsopgave

Wie is Judith?

Hoihoi! Ik ben Judith, 43 en trotse mama van een peuter van 3. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart genaamd leesleeslees.nl omdat er zo ongelooflijk veel aanbod is dat ik er zelf keuzestress van kreeg 😉 Door tips te geven over boeken die zowel mijn zoontje als ik leuk vonden hoop ik anderen te helpen in het maken van een keuze!

Judith`s Favorieten!

Favoriete eigen artikel:
Mijn favoriete artikel op mijn eigen site is mijn meest persoonlijke. Het geeft weer hoe mijn zoontje een scene uit het bewuste prentenboek naspeelde: Kleine muis zoekt een huis.

Favoriete hapje en drankje:
Mijn favoriete gerecht is pizza. En dan het liefst gemaakt door een Italiaan 😉 Mijn favoriete drankje is Ginger Ale. Lekker fris en minder zoet dan ijsthee. Gelukkig hebben ze het op steeds meer plekken.

Favoriete vakantieplek:
Poeh da’s een moeilijke. Ik reis juist graag naar nieuwe plekken. Maar als ik dan toch moet kiezen… Ik ben dol op Italië maar mijn favoriete Europese stad is dan weer Valencia. En Honduras, waar ik een aantal jaren heb gewoond, is ook favoriet omdat ik er zo veel ‘familie’ heb. En Brazilie, waar we in 2010 hebben rondgereisd was ook al zo prachtig. Dus tja…er zijn meerdere favoriete plekken eigenlijk haha.

Favoriete kleding:
Tja. Daar komt ie. De aloude spijkerbroek… die draag ik echt tot het echt echt echt niet meer kan 🙂

Favoriete plekje in huis
Dat is de tuin. En het bad. En mijn bed. Ik heb wel moeite met kiezen hè in dit blog

“Mijn favoriete kledingstuk is een spijkerbroek.”

kinderboekenblog

Favoriete website:
Voor mij is dat nu.nl. Niet dat ik die site zelf nou zo geweldig vind maar ik kijk er meerdere keren per dag op voor het laatste nieuws.

Favoriete moment van de dag:
Op een vrije dag is dat koffietijd met mijn zoontje. Gezellig samen ‘cappuccino’ drinken op de bank. Meestal lezen we daarna boekjes, heerlijk knus.

Favoriete uitje:
Ik ga graag naar een voorstelling of concert. Met of zonder mijn zoontje, het is altijd verwonderen en genieten van theater, muziek of een combi!

Favoriete uitspraak van mijn kind:
Behalve de inkopper “mama ik hou van jou” ook “mama zullen we een boekje lezen?” en dat hij dan vervolgens met een stapel van 6 boeken aan komt zetten 🙂

Ik hoop dat jullie zo een beeld hebben gekregen over mij ! Mijn website gaat weliswaar over kinderboeken maar ik deel er ook de gastblogs die ik schrijf (o.a. over muziek en onze vakanties..). Dus ook voor meer over mij kun je er terecht!

Veel groeten!

Judith Rotmans

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *