Dit zijn de kerstproducten van de Hema voor dit jaar!

Met plezier schrijf ik, Hanneke, deze blog voor Wereld van Mama. Dit jaar mocht ik namens Laura aanwezig zijn bij het Hema kerst persevent. Hoe tof! Op dit event maakten we kennis met alle producten die Hema dit jaar in de schappen heeft liggen voor kerst. Lees en kijk je mee?

Inhoudsopgave

Hema kerst persevent

Donderdag 7 december pakte ik de bus naar Amsterdam noord. Het persevent vond plaats op het hoofdkantoor van Hema. Mijn eerste indruk? Wat een fantastische ruimte! Hema weet heel goed hoe je kerst viert, dat werd weer heel duidelijk. Ontzettend leuke decoratie en heerlijk eten. Wat zeg ik, heerlijk en véél eten! Lange tafels vol met allerlei lekkers, van kazen en brood tot aan kerst tompoucen en brownies. En niet te vergeten de speciale smaken popcorn. Daarover straks meer.

Bij binnenkomst kregen we een alcoholvrije prosecco aangeboden en konden we onze jas kwijt in de garderobe. Dat was ook wel nodig, want het weer zat donderdag niet mee, ik was totaal verregend. Eenmaal in de grote hal waar het event plaatsvond zag ik al snel dat je zelf warme chocolademelk kon ‘tappen’ en deze naar hartenlust kon versieren met allerlei lekkers. Dat was dan ook mijn eerste stop.

Véél eten

Mijn weg vervolgde ik naar de lange tafels met eten. Broodjes, kazen, worst, gehakballetjes, tompoucen, spekjes; teveel om op te noemen. Mijn persoonlijke favorieten? De brownies en deze geweldige popcorn in drie heerlijke smaken:

Cinnamon Bun

Parmesan and black pepper 

Prosecco Flavour

Kaartje maken voor eenzame ouderen

Wat ik persoonlijk heel leuk vond, is dat je een kerstkaartje kon maken voor eenzame ouderen. Hema stuurt deze een paar dagen voor kerst naar deze mensen, zodat zij het gevoel krijgen toch niet echt alleen te zijn. Met liefde maakte ik onderstaand kaartje.

Snijplank laten graveren

Ook kon je je eigen snijplank ontwerpen. Dit werd voor onze neus gedaan met een groot laserapparaat. De snijplank is behoorlijk persoonlijk geworden, daarom heb ik er geen foto van. Maar wat een leuke extra touch!

Make-up hoekje

Bij de make-up stand kon je je laten opmaken. Nou had ik de dag voor het event een gezichtspeeling gehad dus wilde ik liever niet te veel make –up dragen. Make-up artist Dominique Samuel was er om jou op te maken en informatie te verschaffen over welke make-up het best bij jou past. Tussen alle make-up vond je hier ook allerlei andere verzorgingsproducten.

Wijnproeverij

Hema heeft voor de kerst een aantal fijne wijnen geselecteerd, die je allemaal kon proeven. Zelf drink ik geen alcohol, dus deze heb ik overgeslagen. De stand zag er wel erg mooi uit, evenals de wijnflessen!

Heerlijk kerstgevoel!

Zoals je ziet heb ik heel wat foto’s genomen zodat je een goed beeld krijgt wat Hema allemaal te bieden heeft om van deze kerst een geweldige periode te maken.

Knus op de bank

Feestelijk gedekte tafel

Naast eten hebben ze ook kerstkleding voor jong en oud, speciale wijnen, mooie make-up, versiering om de mooiste kerstboom te creëren en allerlei producten om je tafel fantastisch te dekken. Oh, en niet te vergeten al het verpakkingsmateriaal om alle cadeaus mooi in te pakken.

Feestelijke kinderkleding

Glitters en sterretjes voor kerst

Mooie lingerie mag niet ontbreken

Ik heb een heel leuk event gehad en ging met een tevreden gevoel én een kleine goodiebag naar huis. Bedankt Laura, voor deze gelegenheid!

Graag gedaan Hanneke! Jij bedankt voor je uitgebreide verslag en mooie foto`s. Ik vind het hartstikke leuk om het verslag op mijn site te kunnen plaatsen. 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *