DIY desk organizer

Ik loop geregeld de Action binnen. Je weet nooit wat je er tegen komt. Je gaat voor 1 ding en je komt met een tas vol naar buiten. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die zich daar in herkennen. Een tijdje geleden kwam ik de DIY desk organizer tegen. Zag er leuk en eenvoudig uit, dus die ging in mijn mandje.

Eenvoudige DIY

De knutselsets van de Action zijn vrij eenvoudig en compleet. Ook deze set. Alle mdf delen zijn al uitgesneden. Je hoeft alleen nog maar te decoreren en de desk organizer in elkaar te zetten.

In deze set vind je dus alle mdf delen, papier met prints om op die delen te plakken en allerlei leuke dingetjes om je organizer te pimpen en er je eigen stijl aan te geven. Het papier is niet heel dik dus je moet wel een beetje voorzichtig zijn bij het uitdrukken daarvan. Bij dochterlief ging het al snel mis en scheurde het.

Knutselen

Als je alles hebt uitgedrukt is het een kwestie van plakken. Ik heb een lijmstift gebruikt, maar je zou ook makkelijk dubbelzijdige tape kunnen gebruiken. Even laten drogen en dan moet je alle delen vast gaan zetten.

Het zou in feite makkelijk in elkaar moeten klikken, maar dat is niet zo. Het ene deel gaat makkelijk, aan een ander deel ben ik bijna 5 minuten bezig geweest. Maar goed. Uiteindelijk zat het allemaal in elkaar en had ik best een leuk ( en handig ) bakje voor mijn neus staan.

Je kunt het bakje daarna dus nog gaan decoreren. Er zijn echt ruim voldoende bloemetjes, hartjes, vlindertjes en andere dingetjes om er een mooi en eigen geheel van te maken. De volgende ochtend stond mijn desk organizer op tafel te schitteren en kreeg ik complimentjes van de kinderen. Kijk, dat is dan weer leuk!

Neem jij ook wel eens een knutselset van de Action mee?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *