Dochterlief

Romy is sinds een kleine 2 jaar blogger op de site Dochterlief. Wat begon als een spontane actie groeide uit tot een leuke, gezellige site waar je dagelijks terecht kunt voor een nieuw artikel.

Stel je zelf even voor
Ik ben Romy, 35 jaar, moeder van een dochter (Elise van 2 jaar) en ik blog op de site Dochterlief.nl
Sinds wanneer blog je?
Ik ben in oktober 2014 gestart met bloggen. Eerst nog heel vrijblijvend, maar inmiddels ben ik compleet verslaafd en verschijnt er dagelijks een artikel op mijn blog. Best een uitdaging soms, maar het wordt eigenlijk alleen maar leuker!
Waarom heb je besloten een blog te beginnen?
Het idee voor een blog zat al een hele tijd in mijn hoofd maar ik had nooit de tijd om dit idee echt tot uitvoering te brengen. Ik was net moeder geworden van mijn dochter en ik had hierdoor opeens bakken met inspiratie en wist dat ik hier iets mee wilde doen. Toen kwam ik onverwachts werkloos thuis te zitten en had ik de tijd om iets op te starten. Ik ben toen heel spontaan en zonder vooropgezet plan gaan bloggen met mijn dochter als grootste inspiratiebron en dacht ‘het idee werkt zichzelf al schrijvend wel uit.’ Dat was ook zo.
Waar blog je voornamelijk over?
Over mijn leven als moeder van een dochter en alles wat hierbij komt kijken, lifestyle onderwerpen die me aanspreken, fijne boeken om te lezen, mooie (kleding)merken en eigenlijk alles wat het leven van een meisje zoal leuk maakt.
Op welk artikel ben jij het meest trots?
Dat is misschien wel het persoonlijke artikel dat ik ooit heb geschreven, namelijk wat het voor mij persoonlijk betekende om moeder te worden. Het voelde heel kwetsbaar om dat zo online te zetten maar ik heb daar zulke lieve en mooie reacties op gehad, dat gaf me echt een oppepper om op dezelfde voet verder te gaan.
Wat vind jij het allerleukst aan bloggen/blogger zijn?
Ik ben altijd al gek geweest op schrijven, en door het bloggen kan ik mijn hersenspinsels kwijt én bereik ik een groot publiek. Het is heerlijk om een eigen plek op internet te hebben en het is al helemaal geweldig dat mensen de moeite nemen om mijn artikelen te lezen en mijn blog te blijven volgen. Het voelt voor mij als iets heel natuurlijks om te doen en ik hoop er nog lang mee door te kunnen gaan!
Welke blogs volg jij zelf?
Ik probeer er zo veel mogelijk te volgen, maar er zijn er een paar waar ik steeds weer terugkom. Zo volg ik Kelly van Tales from the Crib al heel lang en ligt haar Blogboek uiteraard op mijn bureau, vind ik Jessica en Martine van Fantastic Moms echt hilarisch schrijven over het ouderschap en volg ik Dagmar van ByDagmarValerie omdat ze er altijd weer in slaagt een positieve draai aan haar artikelen te geven.
Romy, bedankt dat je de vragen wilde beantwoorden. Lijkt het jou nu ook leuk om jouw blog in the picture te zetten? Neem dan contact met me op!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *