Dolittle

Ik weet nog dat in de jaren 90 de film Dr. Dolittle uitkwam met Eddy Murphey. Ik vond het een fantastische film. Stel je voor dat het echt zou kunnen, dat praten met dieren. Het zou ervoor zorgen dat je elkaar zoveel beter kon begrijpen. Afgelopen winter kwam een nieuwe versie uit van deze film, genaamd Dolittle. Met Damiën ging ik naar de bioscoop om hem te zien. En wat hebben we gelachen. Het is een heerlijke film om te zien. Inmiddels is hij uit op DVD en Blu-Ray en kregen we deze film thuis gestuurd. Plus ik mag een exemplaar weggeven in een winactie.

Inhoudsopgave

Over de film

Robert Downey Jr speelt in deze film de dierenarts John Dolittle. Jaren lang heeft hij zich opgesloten in zijn huis na het overlijden van zijn vrouw. Hij wilde met niemand contact, alleen met enkele dieren waar hij mee samen woont.

Plotseling wordt hij gevraagd naar het paleis te komen aangezien de koningin ernstig ziek is. Daar ontdekt hij dat ze vergiftigd is en besluit hij op een avontuurlijke reis te gaan op zoek naar het tegengif. Uiteraard brengt hem dit geregeld in bijzondere en lachwekkende situaties.

Dolittle review

Ik vind Robert Downey Jr een hele goede acteur voor fantasyfilms. In deze film zet hij ook weer een goede rol neer. Als Dr. Dolittle voert hij hele gesprekken met vele verschillende dieren terwijl vele mensen om hem heen hem eigenlijk voor gek verklaren.

Het is leuk om te zien dat Dolittle echt op avontuur gaat in deze film. Hij krijgt daarbij hulp van zijn dieren en een jongen genaamd Tommy. Deze wil ook graag leren hoe je met dieren kunt communiceren. Ondanks dat Dolittle in het begin van de film niks van Tommy wil weten, groeien ze gedurende de film wel naar elkaar toe.

Winactie

Wil je nou zelf ook een gezellige movienight houden met de kinderen? Laat dan hier beneden een reactie achter. Ik mag namelijk 1 DVD verloten van Dolittle. De winactie loopt tot en met 25 juni 2020. Zorg dat je meedoet met een geldig emailadres en vergeet niet je mail in de gaten te houden. Je dient namelijk binnen 48 uur op mijn mailtje te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.

Succes!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

5 thoughts on “Dolittle

  1. Ohhh dit lijkt mij een erg leuke film te zijn! Wij houden vaker een gezellig filmavondje, quality-time! Kortom, ik maak graag kans.

  2. Hoi!
    Superleuke winactie! Ik doe mee. Wij hebben hem nog niet gezien maar hij lijkt me super. Dit vinden ook mijn twee jongens 🙂 Groetjes Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *