Een nieuwe schooltas

Aan het einde van het schooljaar of in de zomervakantie gaan veel mensen op zoek naar een nieuwe schooltas voor hun kinderen. Een goede, stevige tas, zeker als je geregeld boeken of huiswerk mee moet nemen. Bij mij begon dat pas op de middelbare school maar tegenwoordig krijgen de kinderen op de basisschool al flink wat werk. Zo slepen kinderen stiekem toch best veel mee naar school en weer terug. Daelyn heeft een nieuwe schooltas gekregen en die laat ik graag aan je zien.

Inhoudsopgave

Unicorns

Daelyn is gek op paarden en unicorns ( oftewel eenhoorns ) zijn natuurlijk helemaal magisch. Toen wij van De Kunstboer een tas mochten uitkiezen viel haar oog meteen op deze mooie rechthoekige schoudertas.

Er staat een gekleurde print op de voorkant met 2 eenhoorns en allerlei snoepjes. De randen zijn van glitter en hij heeft een stevige schouderband. De tas is van A4 formaat wat weer handig is als ze klappers moet meenemen van en naar school. Ook een tablet past er met gemak in.

Daelyn was blij verrast toen ze de tas kreeg. De opvallende kleuren, de glitterrandjes en al haar spulletjes konden erin. Zeker als ze een nachtje uit logeren gaat sleept ze het nodige mee. Echt een meisje… 😉 Ze kreeg er ook nog 2 mooie posters bij die inmiddels op de deur van haar slaapkamer hangen.

Veelzijdige tas

Het fijne van deze tas is dat hij voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Heeft ze een overnachting bij oma of op de jeugdclub, dan passen haar spulletjes er prima in. Moet ze overblijven en naar de gymles dan hoeft ze ook geen 2 tassen mee te nemen. In onderstaand filmpje verteld ze wat ze meeneemt op schoolreisje en ook dan zie je dat er behoorlijk wat in de tas past.

De Kunstboer

Eerlijk is eerlijk: ik kende de Kunstboer nog niet. Ik bekeek hun website dus eens even op mijn gemakje en ze hebben echt de leukste spulletjes. Zeker meisjes kunnen hier hun hart ophalen. Tassen en rugzakken in verschillende formaten, etuis, kleding, kussentjes en ga maar door. Maar ook jongens kunnen hier slagen. Zo hebben ze stoere kleding en stevige tassen met coole prints.

Wat vooral in het assortiment zit zijn felgekleurde afbeeldingen van unicorns, honden, poezen, konijnen en andere dieren. Voor de stoere mannen onder ons moet je denken aan een tijger, leeuw of havik. Maar ook hotrods, duikboten en vliegtuigen zie je voorbij komen.

Wat me ook opviel is dat hun collectie in behoorlijk wat Nederlandse en buitenlandse winkels te koop is. Mocht je dus geen internetshopper zijn, dan kun je altijd even op de website checken waar bij jou in de buurt een verkooppunt is.

Is jouw dochter ook zo gek op eenhoorns?

Deze tas hebben wij gekregen van De Kunstboer.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *