Een weekendje weg met oma

Er is niks leuker dan even 1 op 1 tijd met je oma hebben. Even de volledige aandacht zonder dat je broertje of zusje ertussen komt en de aandacht opeist. Mijn moeder besloot om met de kinderen weg te gaan deze zomervakantie. Een nachtje met Daelyn naar haar droombestemming en een nachtje met Damiën naar zijn droombestemming. De kinderen hadden het binnen notime besloten toen ze hoorden dat ze een weekendje weg met oma gingen.

Daelyn wilde naar Scheveningen

Voor Daelyn was het niet zo moeilijk. Ze wilde heel graag naar de zee. Ze is gek op het strand en de zeelucht en dat heeft ze niet van een vreemde. Ook mijn moeder en ik zijn graag bij de zee. Daarnaast wilde ze lekker gaan eten. Dan zit je in Scheveningen goed, natuurlijk. Ergens waar ze soep of bami kon eten en haar dag was goed.

Deen

Mijn moeder besloot haar ook mee te nemen naar Sealife en ook dat vond ze een te gek uitje. Ze heeft ontzettend genoten van de vissen en heeft meegedaan met de speurtocht. Ze had er hele verhalen over toen ze weer thuis was en had een paar leuke souveniers mee genomen.

Damiën wilde naar het bos

Damiën is juist weer gek op het bos. Hij heeft een aantal jaar geleden een leuke vakantie in Drenthe gehad en dat is hem blijkbaar altijd bijgebleven. Hij wilde graag naar de nieuwe dierentuin Wildlands, aangezien hij daar een stukje van op tv had gezien. En dus regelde mijn moeder entreekaartjes, treinkaartjes en een hotel.

Wildlands

Hij heeft het fantastisch gehad in Wildlands en heeft zich voorgenomen er over een aantal jaar nog eens naar toe te gaan. Het ligt helaas niet om de hoek, dus het is voor ons niet zo heel makkelijk te bezoeken, maar in de toekomst zou ik er ook nog eens een keer naar toe willen.

Doen jouw kinderen wel eens 1 op 1 iets leuks met hun grootouders?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

6 thoughts on “Een weekendje weg met oma

  1. De opa’s en oma’s van Hero kunnen niet wachten tot hij groot genoeg is om mee op pad te nemen. De efteling, dierentuin, het nijntjemuseum ik heb het al voorbij horen komen! Ze moeten nog even een paar jaar geduld hebben!
    Super dat je moeder ze een weekendje mee neemt! Zo heb jij mooi tijd een op een voor de ander. Hoe gaat het met de verbouwingen? Is het einde al on zicht? Succes nog!

    1. Ja, het is inderdaad fijn om dan zelf ook even 1 op 1 met een van de kinderen bezig te zijn. We zitten helaas nog volop in de verbouwing. Ik had gehoopt dat het wel een beetje klaar zou zijn nu, maar we hebben nog even te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *