Eerste schooldag, uit eten en date night

Het is weer woensdag en tijd voor een weekoverzicht. Dit keer gaat het over de eerste schooldag, uit eten en date night. We hebben weer een gezellige week gehad en zijn inmiddels weer helemaal terug in het schoolritme. De vakantie was natuurlijk heerlijk en gelukkig hebben we een aantal mooie, zonnige dagen mogen hebben.

eerste-schooldag

Inhoudsopgave

De eerste schooldag

Na 6 weken gingen de kinderen weer naar school. Ik moest er wel eventjes aan wennen. De kinderen zijn echt 6 weken non-stop bij me geweest en ik geniet er altijd ontzettend van. Geen afspraken voor clubjes, therapieën of ziekenhuizen maar gewoon echt vrij en doen en laten wat we willen. Normaal gesproken moet Damiën in de zomervakantie toch enkele keren naar het ziekenhuis of naar de therapie, maar dit was de eerste zomer dat hij echt 6 weken vrij had. Heerlijk!

Die eerste schooldag was spannend. Daelyn ging naar groep 3 en Damiën naar groep 6. Ze hadden er gelukkig erg veel zin in, ondanks dat ze van de spanning iets slechter geslapen hadden. Met hele verhalen kwamen ze weer thuis.

uit-eten

Lekker uit eten!

Daelyn had een kinderfeestje en mijn moeder nodigde Damiën en mij uit om samen een hapje te gaan eten. Aangezien we vlakbij de Duitse grens wonen zijn we natuurlijk in no-time bij de gezellige Duitse restaurantjes. Het eten is er goed en niet te duur. Bij dit restaurant hebben ze heerlijke schnitzels op verschillende wijzen klaargemaakt. De schnitzel die ik had was een schnitzel hawai. Er zat ananas, perzik, kerriesaus en kaas op. Nomnom!

https://www.youtube.com/watch?v=t0Dmzih-IkI

Date night

Dave was afgelopen week jarig en normaal gesproken gaan we dan gezellig samen ergens een hapje eten en naar de film. Helaas was hij wat laat klaar met werken, dus dat etentje zat er niet in, maar we konden wel nog gezellig naar de film. En aangezien het zijn feestje was mocht hij de film kiezen. We zijn naar The Mechanic Resurrection geweest. Ik kan goede actiefilms wel waarderen dus echt een straf is het niet. Ook Jason Statham vind ik een goede acteur.

Het was een goede film met een goed verhaal. Het is geen 13 in een dozijn verhaal maar heeft ook echt originele en verrassende scenes. Mocht je hem nog willen zien dan draait hij nog een tijdje in de bioscoop. Hij is namelijk pas 1 september in première gegaan.

Zo, dit was een overzichtje van mijn week. Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *