Familie Slim

Ik ga graag met de kinderen naar de bioscoop. Zeker in de wintermaanden vind ik het hartstikke gezellig. Kopje thee, zakje chips en een leuke familiefilm. Puur genieten zo`n middagje. Vanaf vandaag draait er een nieuwe film in de Nederlandse bioscopen. De Familie Slim. Graag vertel ik je iets meer over deze film maar ook over de leuke winactie die ik voor je heb.

Familie Slim

De familie Slim bestaat uit vader, moeder en 2 kinderen. De film draait eigenlijk rondom zoon Max die zich niet helemaal happy voelt in dit uitvindersgezin. Zijn ouders en zus hebben tot nu toe namelijk elk jaar een mooie prijs gewonnen op Inventicon, een groot uitvindersfestival. De uitvindingen van Max mislukken helaas bijna altijd en dat is niet erg goed voor zijn zelfvertrouwen.

Tijdens het 25-jarig jubileum van Inventicon is de Familie Slim uitgenodigd, maar Max heeft besloten niet mee te gaan. Zijn ouders en zus gaan dus alleen maar worden ontvoerd door Elon, een collega-uitvinder die ook nog nooit een prijs heeft gewonnen. Elon wil een uitvinding van de familie Slim stelen om zo kans te maken op een prijs. Nu is het aan Max om zo`n goede uitvinding te maken zodat hij zijn familie kan redden. Of dat gaat lukken zie je natuurlijk in de film.

 

Winactie

Omdat deze film nieuw is in de bioscoop mag ik een leuke winactie opzetten. Ik mag namelijk aan 1 van mijn lezers 2 kaartjes voor deze film weggeven. Wil jij kans maken op deze leuke prijs, laat dat dan weten in de reacties hier of op Facebook onder dit artikel. Delen van dit artikel op 1 of meerdere social media kanalen waardeer ik natuurlijk enorm.

Over 1 week, op 14 december maak ik de winnaar van de 2 bioscoopkaartjes bekend. De winnaar dient binnen 1 week te reageren anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. Hou mijn site en Facebookpagina dus in de gaten!

Dit artikel is ontstaan d.m.v een samenwerking

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “Familie Slim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *