Feest!

Komende week is het feest! Damiën en Daelyn hebben herfstvakantie, wat natuurlijk al erg leuk is, maar zijn ook allebei jarig. Het is ook het begin van een periode die in het teken staat van visite, maar ook van bijna Sinterklaas en bijna Kerst. Veel cadeautjes dus.

Damien1

Damiën wordt 10

Damiën wordt 10 dit jaar. Het is zo vreemd want normaal gesproken ben ik erg vergeetachtig, maar ik kan me nog precies herinneren hoe de avond voor de bevalling en de dag van de bevalling was. Ik had niet eens in de gaten dat mijn vliezen gebroken waren en nog geen 3 uur later had ik een prachtig mannetje in mijn armen. Ik heb ook een heerlijke kraamweek van hem gehad en kijk nog met plezier naar de foto`s.

Ook zijn verjaardagen hebben we altijd volop gevierd. Ondanks dat Damiën en Daelyn bijna tegelijk jarig zijn, hebben ze altijd een apart verjaardagsfeest gehad. Dit jaar is eigenlijk voor het eerst dat we besloten hebben om hun verjaardagen samen te vieren. Enerzijds omdat Damiën in eerste instantie op zijn echte verjaardag andere plannen had ( dat krijg je met kinderen die groter worden en ondanks dat ik er wat moeite mee had, geef ik hem gelijk ) maar ook omdat ik dus aanstaande vrijdag uitgeteld ben.

Daelyn

Daelyn wordt 7

Bewust gekozen om ervoor te zorgen dat ik niet in oktober zou bevallen maar ons kleine meisje wilde blijkbaar niks liever. Ze werd te vroeg geboren en werd 4 dagen na de derde verjaardag van Damiën op de wereld gezet. Inmiddels is ze al een hele tante met een hele sterke eigen wil en dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Ze is echt een meisjes-meisje aan het worden en is gek op kleding, schoenen, nagellak en make-up. Alles waar ik weinig mee kan. 😉

Ook rondom haar geboorte kan ik me nog veel herinneren, al was het vooral angst omdat ik niet wist of alles wel goed met haar zou zijn. De kraamweek heb ik als minder mooi ervaren omdat ik in het ziekenhuis lag en haar niet in mijn directe buurt had. Gelukkig is daarna alles nog goed gekomen en hebben we een hele hechte band gekregen.

Herinner jij je de bevalling nog als de dag van gisteren?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *