Geitenmelk creme en cola douchegel?

Onlangs werd ik getagd in een berichtje op Facebook door een vriendin. Of ik het misschien leuk zou vinden om enkele verzorgingsproducten te proberen. Nu heb ik altijd wel wat problemen met mijn huid dus ik besloot eens op de site van Ziaja te gaan kijken wat ze nu eigenlijk in hun assortiment hadden. En ik zat ineens vol met vraagtekens. Geitenmelk creme en cola douchegel?

geitenmelk-creme

Geitenmelk

Eerlijk is eerlijk. Ik let nooit echt op wat ik gebruik voor mijn gezicht. Ik koop vaak ergens een potje dagcreme als de mijne bijna op is en dat verschilt nogal van merk. Net wat in de aanbieding is of net wat ik het eerste in mijn handen heb. Toen ik op de site van Ziaja de geitenmelk-lijn zag staan, was ik toch een beetje nieuwsgierig wat dit met mijn huid zou doen. Hij voelt namelijk regelmatig droog en trekkerig aan en dat is geen fijn gevoel. Ook heb ik snel last van brandende ogen bij bepaalde producten en dat is ook niks natuurlijk.

Ik heb de dagcreme en nachtcreme uitgezocht. De dagcreme voelt fijn en zacht op de huid aan. Hij trekt prima in en geeft me een zachte huid. Nachtcreme gebruik ik normaal gesproken nooit, dus dit was wel even nieuw voor mij. Hij voelt iets stugger en vetter en het lijkt alsof er een laagje achterblijft op de huid. Dit is maar van korte duur, want ook deze creme trekt vrij vlot in. Ook de volgende ochtend heb ik een zachte huid die niet droog of trekkerig aanvoelt. Bovendien heb ik bij het gebruik van deze creme geen last van mijn ogen. Heel fijn!

cola-douchegel

Cola douchegel

Ik zag hem in de webshop en moest hem gewoon in mijn winkelmandje leggen. Cola douchegel voor de kinderen. Het maakte me erg nieuwsgierig. Hij is donker van kleur ( de colakleur ) en ruikt serieus naar cola. Ook tijdens het wassen zelf ruik je een cola geurtje in de badkamer. De kinderen vinden dit natuurlijk geweldig. Op de huid zelf ruik je vrijwel niks, het is dus niet alsof je met een in cola gedrenkt kind rondloopt. Ook erg prettig. ­čśë

Heb jij wel eens een creme of douchegel van geitenmelk of cola gebruikt?

Deze producten hebben wij opgestuurd gekregen

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *