Gigantosaurus

Als jongste in huis ziet Landon regelmatig wat zijn grote broer en zus doen. Laat Damiën nou een liefde voor gamen hebben. Als Damiën op zijn kamer aan het gamen is, dan zit Landon er geregeld bij om te ‘gamen’. Lees: hij zit naast zijn broer op bed en kijkt een filmpje op de tablet. 😉 Onlangs kregen we de vraag of we het spel Gigantosaurus wilden ontvangen. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ik liet Landon de trailer zien en hij was direct enthousiast. Een spel, speciaal voor hem? En dan ook nog met dino`s? Dat wilde hij wel spelen!

Gigantosaurus Switch

Gigantosaurus is verkrijgbaar voor de Switch, de Playstation 4, de Xbox en de PC. Wij hebben hem ontvangen voor de Switch.

Ik vroeg Damiën of hij samen met Landon het spel wilde spelen. Zo kon hij Landon een beetje uitleggen hoe het met de besturing zat en vertellen wat de bedoeling was. Voor Landon was het fantastisch om gewoon een beetje met zijn dino door het spel te lopen, echt spelen deed hij nog niet. Hij had wel de grootste lol om te zien hoe zijn dino punten verzamelde en kon springen

Als hij eenmaal doorheeft hoe de besturing werkt kan hij het spel alleen spelen of juist tegen zijn broer of zus. Ook kan hij racen en op die manier kan hij zijn liefde voor dinosaurussen en auto`s combineren. Onderweg kan hij punten verzamelen.

Gigantosaurus game

Review

Het is geen eng spel, het ziet er leuk en vrolijk uit met gezellige muziek. Ik stond in de keuken maar ik hoorde alleen maar gelach uit de kamer komen. Landon vond het fantastisch om te leren gamen van zijn grote broer. Eerst uitleg krijgen en vervolgens resultaat zien ( “Als je hier op drukt, dan springt je dino. Probeer maar” )

Als je samen met je peuter of kleuter gaat zitten om uit te leggen hoe de besturing werkt en wat de bedoeling is van het spel, dan zou je kind dit spel prima alleen kunnen spelen. Hier is het in elk geval een hit. Nu kunnen de broers gezellig samen gamen.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *