Glow in the dark strijkkralen

Zomervakantie is leuk, maar zomervakantie in Nederland kan af en toe ook vervelend zijn. Zoals sommige dagen in onze zomervakantie, waarin er meer water uit de lucht gevallen is dan in ons zwembad past. Aangezien we de zomervakantie gewoon thuis door hebben gebracht, hoorde ik dan 2 kinderen een tikkeltje zeuren: “Waarom regent het nou? Ik verveel me!” Tijd om de knutselkast eens aan een grondige inspectie te onderwerpen. En warempel, daar vonden we Glow in the dark strijkkralen. Daar kunnen we wel wat mee!

Inhoudsopgave

Ontspannend

Zittend aan de keukentafel 1 voor 1 de kralen op het plankje leggend, terwijl de regen tikt op het keukenraam werkt toch wel een beetje ontspannend. Een tijdje wordt er niks gezegd en ik kijk op naar mijn kleine meisje. In alle rust legt ze kraaltje voor kraaltje neer. Ondertussen ben ik bezig aan een glow in the dark maan. Leuk voor op haar kamer.

Inspiratieboekje

Het voorbeeld van de maan haal ik uit een inspiratieboekje waar we al regelmatig gebruik van hebben gemaakt. Hier staan erg leuke voorbeelden in. Klein en groot, voor jongens en voor meisjes, van lief tot stoer. Zo hebben we al eens een monstertruck gemaakt, maar ook een grappige smiley in carnavalskleuren. Ook op pinterest kun je leuke voorbeelden vinden, maar je fantasie de vrije loop laten is eigenlijk nog wel het leukste. Vorig jaar maakte onze oudste zelfs een Minecraft poppetje.

Glow in the dark strijkkralen

Die glow in the dark strijkkralen hebben toch net iets extra`s. Als je bezig bent met je werkje, lijkt het een vrij saai figuurtje te worden, maar eenmaal gestreken kan de pret echt beginnen. Het figuurtje houden we even bij de lamp zodat hij iets sneller ‘opgeladen’ is. Vervolgens gaan alle gordijnen dicht en zien we ons figuurtje helder en duidelijk licht geven. Vooral voor het slapen gaan is dit dolle pret.

Kende jij de Glow in the dark strijkkralen al?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Glow in the dark strijkkralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *