Gratis kerstkaarten versturen aan ouderen

Het is algemeen bekend dat er in Nederland veel eenzaamheid heerst onder de ouderen. Geer en Goor maken al een programma waarbij ze het nationaal ouderenfonds meer bekendheid geven. Ze gaan naar een verzorgingstehuis of iets dergelijks en beleven een aantal dagen met de ouderen die daar wonen. Een prachtig initiatief. Post NL heeft nu ook een samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, namelijk gratis kerstkaarten versturen aan ouderen.

Met kerst hoort niemand alleen te zijn, maar er zijn veel ouderen die het wel zijn. De kinderen hebben het druk. Moeten thuis kerst vieren met het gezin, moeten naar de schoonfamilie, moeten zoveel. Moeten. Mijn mening is dat je, zeker met kerst, niks zou moeten. Alleen genieten. Veel ouderen zitten alleen in hun huis of kamertje te wachten tot er visite komt, of een kaartje. Een kaartje in deze digitale tijd is ook al niet meer vanzelfsprekend en dat is jammer. Ik hou van de echte ‘ouderwetse’ post.

Met mijn project Ik denk aan jou wil ik mijn lezers duidelijk maken dat iedereen zich wel eens eenzaam kan voelen, dat iedereen het financieel wel eens tegen heeft zitten, maar dat het zo belangrijk is dat er iemand voor je is. Dat iemand laat weten dat hij of zij aan jou denkt.

Via de site van Post Nl kun jij dus nu gratis een kaartje versturen aan een oudere hier in Nederland. Om te laten weten dat je aan die persoon denkt. Zomaar. Het gaat heel gemakkelijk, binnen een paar minuten heb jij jouw kerstkaart online gemaakt. Deze wordt verstuurd naar het Nationaal Ouderenfonds en daarna worden ze uitgedeeld onder de ouderen in Nederland. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om vanuit huis een echte kaart te versturen. Alle informatie kun je op de site vinden.

Dus: Slechts een paar minuten van jouw tijd om een kerstkaart te versturen. Ik heb het gedaan. Nu jij nog!

Deze actie was in 2015 en is dus momenteel niet meer actief

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Gratis kerstkaarten versturen aan ouderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *