Happy Birthday to me!

Hieperdepiep Hoera! Vandaag ben ik jarig. Ik mag alweer mijn 37e verjaardag vieren en dat is mooi om mee te maken. Ook vreemd, want ik weet nog dat 37 jaar in mijn oren heel erg oud klonk. En nu ben ik ze dus zelf. En zoals de kinderen zeggen: “Nog even en je bent 40. Dat is pas echt oud!” 😉

Feestje vieren

Sinds Dave in de weekenden werkt vier ik mijn verjaardag niet echt meer. Ik heb eigenlijk niet zoveel zin in een huis vol visite terwijl ik ook nog drie kinderen heb rondlopen. En zonder Dave vind ik zoiets toch minder gezellig. We zijn niet echt compleet. Bovendien had Damiën gisteren de Limburgse kampioenschappen van de LBT dus daar waren we ook de hele dag zoet mee.

Vandaag staat er weinig op de planning. De kinderen moeten gewoon naar school en normaal gesproken ben ik op maandagen niet thuis omdat ik aan mijn website werk. Vandaag ben ik dus wel gewoon thuis, maar echt concrete plannen hebben we niet gemaakt. Gewoon gezellig samen eten vind ik al prima. Later deze week ga ik wel nog een avondje naar de bioscoop met een vriendin en ga ik lekker uit eten met mijn moeder.

Bijna 40

Ja, die 40 komt langzaamaan dichterbij. Ik ben er niet bang voor. Ik vond de overgang van 19 naar 20 echt dramatisch en voelde me oud. (Ik weet het…het is erg) Van 29 naar 30 vond ik een minder groot probleem en nu die 40 in zicht komt heb ik er totaal geen problemen meer mee. Age is just a number. Je bent zo oud als jij je voelt, zullen we maar zeggen. Er zijn dagen dan voel ik me 18 en er zijn dagen dan voel ik me 81. Gelukkig overheersen de dagen dat ik me 18 voel nog steeds. 😉

Voor nu ga ik lekker mijn verjaardag vieren. Ik deel een virtueel stukje Limburgse vlaai uit aan iedereen die het maar wil. 😉

Fijne dag vandaag.

XOXO

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *