Happy Mama Sint Swap

Een tijdje geleden besloten wij, de dames van de Happy Mama Club, de Happy Mama Sint Swap te organiseren. Dat betekent eigenlijk niks meer en niks minder dan onder ons achten lootjes trekken en een aantal cadeautjes voor elkaar kopen. Gewoon voor de gezelligheid. Met als enige regel dat we geen spulletjes voor de kinderen kochten, maar echt alleen voor de mama`s zelf. Ik had Nicole getrokken en Monique had mij weer. Vandaag zie je wat ik gegeven en gekregen heb.

sint-swap

Voor Nicole

Gezien mijn zwangerschap besloot ik al op tijd te gaan shoppen voor Nicole. Dan stond dat vast klaar en zou ik me daar geen zorgen meer over hoeven maken. Ik kocht voor haar een waxinelichthoudertje, waxinelichtjes met een lekker geurtje, een gezichtsmaskertje ter ontspanning, koffietoppings aangezien ze een echte koffieleut is, een stuk Tony`s chocolade en een boekje met barbecue recepten. Dat laatste omdat ze een artikel had geschreven over het feit dat ze te weinig gebarbecued had afgelopen zomer. Wellicht zorgt dit ervoor dat ze komende zomer meer aan de barbecue zit. 😉 Verder had ik nog zelf zeepjes voor haar gemaakt en in een leuk potje gedaan.

sint-swap2

Van Monique

Monique had mijn lootje getrokken. Aangezien ze ook hoogzwanger was, heeft ze ook al lekker op tijd geshopt voor mij. Van haar kreeg ik een aantal rolletjes washi tape, sokken ( ik ben gek op leuke sokken! ), een geurkaars, een mok met theezakjes en een tablet Tony`s chocolade. De Tony`s was in de smaak popcorn-discodip. Nooit gehad, maar direct goedgekeurd. Erg lekker en ook de kinderen vonden hem niet verkeerd.

Ik vond het erg leuk om met deze Sint Swap mee te doen. Het is natuurlijk altijd leuk om cadeautjes te krijgen en te geven. Zeker als je dagelijks met deze meiden op de app zit en lief en leed deelt met elkaar. Nieuwsgierig wat de andere Happy Mama`s hadden gekregen en gegeven? Kijk dan ook even op hun sites. 🙂

De Happy Mama Club bestaat, naast mij, uit: Nicole, Monique, Geertje, Bregje, Janske, Charlotte en Marij.

Vind jij het ook zo leuk om cadeautjes voor jezelf te krijgen?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

11 thoughts on “Happy Mama Sint Swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *