Het geboortekaartje

Nu  ik in het laatste trimester van de zwangerschap zit ben ik natuurlijk steeds meer aan het nadenken over het geboortekaartje voor onze spruit. Bij de geboorte van Damiën en Daelyn was ik nog niet echt bezig met internet en daarom wist ik ook niet wat er verkrijgbaar was. Nu is het allemaal iets makkelijker geworden.

Veel keuze

Een paar maanden terug is mijn neefje Avery geboren. Vlak na zijn geboorte kregen we het geboortekaartje en ik was er direct weg van. Het Me to You beertje is gewoon ontzettend schattig. Ik vroeg waar het kaartje gemaakt was en er werd me verteld dat ze het online gemaakt hadden. Het verbaasde me eigenlijk dat je zelf een kaartje kon maken wat er zo professioneel uitzag. Ik besloot op de site van Kaartje2go te kijken en zag dat er ontzettend veel keuze was. Niet alleen in geboortekaartjes, maar in vele verschillende kaartjes.

Geboortekaartje

Voor ieder wat wils

Surfende over de site zag ik dat er voor ieder wat wils was. Zo kon je lieve kaartjes bestellen met dieren erop, maar ook strakke designs. Er staan voorbeeldteksten in maar je kunt de teksten allemaal aanpassen zodat ze perfect zijn voor jou. Zo vind ik het leuk om een gedichtje in de kaart te zetten, dat hebben we bij Damiën en Daelyn ook gedaan, en dat gedicht kun je dus zelf toevoegen op de plek waar je wil.

De kaarten zijn in verschillende maten te bestellen. Ik heb een voorbeeldkaartje besteld in de maat 10×10 centimeter en in eerste instantie vond ik het een beetje klein. Toch vind ik het uiteindelijk meevallen als je de kaart opent. Het is gewoon een heel lief kaartje. Aangezien wij meer tekst gaan toevoegen denk ik dat we toch voor een iets groter formaat zullen gaan, anders ziet het er te druk uit.

De voorbeelden die je in dit artikel ziet zijn niet de namen/kaartjes die wij hebben uitgezocht voor onze kleine man. Die houden we natuurlijk nog even geheim. 😉

Waar gaat jouw voorkeur naar uit betreffende een kaartje? Zou je eerder kiezen voor de lievere kaartjes of het strakkere design?

kaartje2go

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

3 thoughts on “Het geboortekaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *