In het zonnetje: Bregje

Enige tijd geleden heb ik een oproepje geplaatst om Limburgse ondernemende moeders in het zonnetje te zetten. Er zijn een aantal mooie reacties op gekomen en vandaag beginnen we met Bregje. Ze vertelt graag wie ze is, wat ze doet en wat haar bezig houdt.

Inhoudsopgave

Over Bregje

Mijn naam is Bregje en ik ben 37 jaar oud. Ik woon samen met mijn
verloofde, de Roodharige Hunk en onze zoon Laurens (2014) in het mooie
Maastricht! In het voorjaar van 2019 trouwen we, een hele mooie dag om naar
uit te kijken!

Over Bregjes bedrijf

Ik heb een tekstbureau, Bregje Boer Teksttovenaar en een persoonlijk lifestyleblog Breg Blogt

Met mijn tekstbureau schrijf ik verschillende teksten voor klanten uit de horeca, hospitality en lifestylebranche. Denk hierbij aan brand stories die het verhaal van een bedrijf of persoon vertellen, teksten voor websites en het corrigeren van teksten die de klant zelf schrijft. Op Breg Blogt deel ik persoonlijke verhalen en artikelen over boeken, eten & drinken, lifestyle, kleding en nog veel meer…

Ik verdien er momenteel nog geen fulltime inkomen mee, maar ik ben zeker op de goede weg! Ik ben pas op 1 juli 2018 gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn blog bestond toen al 3,5 jaar en liep al wel goed. Voor mijn tekstbureau komen de opdrachten ook binnen en inmiddels kan ik mezelf al wel een bescheiden salaris uitkeren. Daar ben ik echt beretrots op!

Ik startte in 2015 met mijn blog, niet wetende dat het bijna vier jaar later mijn bedrijf zou zijn. In die tijd werkte ik nog in de HR en was er van overtuigd dat mijn toekomst in die branche lag. Schrijven zit in mijn bloed, ik ben er goed in en ik ga er, zoals ik graag zeg, van kwispelen. Toen ik tijdens mijn laatste baan ontdekte dat ik mijn schrijfkwaliteiten nog zakelijker kon inzetten heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Ik zegde mijn baan op en begon voor mezelf.

Moederschap en werk

Mijn zoon is dit jaar begonnen op de basisschool. Ik werk tijdens schooltijden en op woensdagmiddag is mijn vriend vrij. Hij heeft dan alle tijd met onze zoon en ik heb fijn een hele werkdag tot mijn beschikking. Ik werk nu ongeveer 25 tot 30 uur per week. Vrijdag is officieel mijn vrije dag, dan doe ik boodschappen, spreek ik af met vriendinnen of rommel wat aan met mijn zoon als hij uit school komt. In het weekend wil ik nog weleens een paar uur op kantoor verdwijnen, maar dat doe ik wel altijd in overleg met de rest van het gezin.

Hoe reageert Laurens op je eigen bedrijf?

Mijn zoon vroeg toevallig laatst nog: ‘Waarom werk je niet meer op dat kantoor waar je eerst werkte?’ Ik heb hem toen uitgelegd dat ik graag mijn eigen baas wilde zijn en dat ik daarom thuis werk. En dat dit voor hem ook fijn is, omdat ik hem elke dag zelf uit school kan halen. Dat vond hij een goed antwoord!

Hoe zie je de toekomst van je bedrijf voor je?

Ik hoop dat ik met mijn blog nog heel vele jaren mag inspireren, ontroeren en boeien. En dat ik ervoor zorg dat mijn lezers met veel plezier terug blijven komen om mijn verhalen te lezen.

Voor mijn tekstbureau wil ik mijn huidige klantenkring graag uitbouwen met ondernemers waarvoor ik mooie verhalen mag vertellen, die hun vindbaarheid, zowel online als offline, vergroten. Verhalen die raken, inspireren en enthousiasmeren.

Is er iets wat je nog zou willen vertellen over je bedrijf?

Dat ik het allerleukste tekstbureau van heel Limburg heb natuurlijk! ? Zit jij dit te lezen en denk je hé, ik zoek nog iemand die me kan helpen met een tekst voor mijn bedrijf? Dan maak ik graag kennis met je! Ik werk vanuit Maastricht en ontmoet graag andere ondernemers uit Limburg, om samen te groeien door gebruik te maken van elkaars talenten.

Wil jij graag in contact komen met Bregje? Dat kan via Breg Blogt ( haar blog ) of via Bregje Boer Teksttovenaar ( haar tekstbureau )

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “In het zonnetje: Bregje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *