Jan Linders boodschappen shoplog

Ik ben een ramp met boodschappen doen, ook al probeer ik mezelf steeds opnieuw voor te nemen braaf weekmenu`s en lijstjes te maken. Scheelt veel geld hoor ik regelmatig. Afgelopen week ging ik boodschappen doen bij de Jan Linders. Geen weekmenu in mijn hoofd, wel een lijstje dit keer. Ze hadden namelijk hele goede aanbiedingen. Wat ik gekocht heb, zie je in deze Jan Linders boodschappen shoplog.

Inhoudsopgave

Naar de winkel

Ik ga geregeld naar de Jan Linders. Ik kom er niet wekelijks, maar check de aanbiedingen wel online. Als ik dan in de buurt ben, wip ik er eventjes binnen. Momenteel hebben ze de ‘Koop je kreezie’ – weken en dus ook wat meer leuke aanbiedingen. Tijd om dus wel een lijstje te maken en eens wat langer in deze winkel rond te lopen.

Gratis producten

Eens in de zoveel tijd heeft de Jan Linders 2 producten waarvan je het geld terug kunt vragen. Geen hele grote bedragen maar toch leuk meegenomen. Deze keer kon je een stukje Milka chocolade meenemen en een fles Finley. Die eerste kende ik wel en ik nam de Milka met stukjes Oreo erin. Erg lekker! De Finley kende ik nog niet. Ik nam de smaak Citroen en Vlierbloesem en probeerde hem dezelfde avond nog uit.

Hij heeft een aparte smaak, niet vies dus ik zou zeker overwegen om hem nog eens te kopen. Deze smaak met citroen en vlierbloesem is verfrissender wat lekker is op de warmere dagen. De andere smaak was geloof ik pommegranate en dat trok me niet zo. Overigens staat het geld van beide producten in korte tijd op je rekening.

Shopvlog

Wat ik heb gekocht, voor welke aanbiedingen ik ben gegaan en hoeveel ik moest betalen ( plus hoeveel korting ik nu in totaal kreeg ) kun je allemaal terug zien in mijn shopvlog. Met een beetje achtergrond-getik, want onze kleine man zat lekker in zijn stoeltje naast me te spelen. 😉

Heb jij een vaste winkel waar je wekelijks boodschappen doet?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *