Kerstkleding

Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het Kerstmis. Ook al gaan wij nooit uit eten, toch is het leuk om er een beetje feestelijk uit te zien. Vooral Daelyn is hier erg gevoelig voor. Van haar zou het elke dag Kerstmis mogen zijn, ze zou het liefst altijd in een prachtige feestjurk rondlopen. Voor deze Kerst liet ik de kinderen hun Kerstkleding uitzoeken bij H&M.

Inhoudsopgave

Een mooie jurk

De jurken bij H&M vind ik echt betaalbaar. Voor €20 kun je er al heel feestelijk uitzien. Daelyn had haar jurk zo gevonden. Hij glittert, hij is goud en heeft veel tule wat natuurlijk mooi is als je rondjes draait. Ook zit er een mooie bloem op. Ze heeft eerder al een soortgelijke jurk gehad, maar kleine meisjes worden groot en kleding groeit helaas niet mee. Deze was dus direct haar favoriet en ze vond dat er eigenlijk ook een panty en mooie schoenen bij hoorden. Geef haar eens ongelijk. Het gaat natuurlijk om het complete plaatje.

Een stoere trui

Jongens zijn iets makkelijker. Ik vroeg Damiën of hij iets wilde uitzoeken maar dat vond hij niet zo nodig. Hij had vast nog iets in de kast hangen. Ik kon hem overtuigen door te zeggen dat het voor Kerst was en dat het dan juist leuk was om iets moois aan te trekken. Een trui wilde hij dan nog wel uitzoeken, een broek was niet zo nodig, die had hij al. De trui was niet direct mijn favoriet, maar hij was er weg van. En op deze leeftijd kun je best zelf bepalen wat je aantrekt. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik hem leuker vond in het echt dan dat ik hem vond toen ik hem online zag.

Stoere baby?

Tja, daar kon ik dus even niks voor vinden waar ik vrijwel direct weg van was. Onze kleine man heeft dus ( nog ) niks feestelijks om aan te trekken. Wie weet kom ik nog iets tegen en anders heb ik vast nog een leuk setje in de kast hangen voor hem.

Waar koop jij de feestkleding voor de kinderen het liefst?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Kerstkleding

  1. Oh de jurk van je dochter zou mijn dame ook gekozen hebben. Zoals je zegt, jurk, glitter en tule. Dat hoort er nu eenmaal bij.

    Ik heb voor onze dame wel eens bij Zeeman een kerstjurkje gekocht. Niet duur om maar alleen voor de feestdagen te dragen.
    Dit jaar koop ik niks nieuws. We zijn druk bezig dan met klussen in ons huis en gaan gourmetten. Dan ruikt je kleding toch meteen. En de dame en heer hebben nog wel genoeg kleren in in de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *