Kleurveranderende nagellak

Kleurveranderende nagellak

Zoals gewoonlijk kwam ik online weer iets leuks tegen: kleurveranderende nagellak. Zoals zoveel meisjes is mijn dochter helemaal weg van allemaal verschillende kleurtjes nagellak. De kleurtjes die ik nu heb gevonden zijn dus helemaal bijzonder. Onze dochter heeft echt in spanning zitten wachten tot de flesjes eindelijk geleverd werden. Nu maar hopen dat het ook echt werkt. 

Inhoudsopgave

Een stukje magie met kleurveranderende nagellak

Ieder kind houdt toch van een stukje magie. Ik liet haar online zien wat ik besteld had. Ze vond het helemaal fantastisch maar ik vroeg me wel af in hoeverre dit echt zou werken. Je smeert het ene kleurtje lak op je nagels en door een verschil in temperatuur zou hij van kleur moeten veranderen.

In het bijgevoegde filmpje laten we je door middel van warm en koud water de verandering zien. Hoe tof is het dat je eerst roze nagellak draagt en dat hij zomaar ineens wit kan worden? Vooral nu in de winter zal je het effect snel zien. Ga maar eens buiten de kou in en kijk wat er gebeurd als je weer naar binnen gaat.

Kleurveranderende nagellak

Droogt hij goed?

De potjes moesten een hele reis maken. Ik bestelde deze namelijk via AliExpress. De prijs inclusief verzendkosten bedroegen 1.95. Geen geld dacht ik zo. Een eerdere levering kleurtjes van een ander merk wilde niet drogen. Na ruim een uur kon je hem zo van je nagels afvegen. Deze keer waren ze wel goed gelukkig. Na een kleine 5 minuten voelde de nagels al droog aan. Nu weet ik dat het een uur duurt voordat nagellak helemaal is uitgehard. Toch was ik hierover aangenaam verrast. Gelukkig weer een teleurstelling minder.

Vele verschillende kleurtjes

De kleuren die ik heb bevatten allemaal glitters. Je hebt ze ook in uni kleuren maar die vond ik minder bijzonder. De eerste is een roze kleur. Als de nagels warmer worden veranderd hij in de kleur zilver. De paarse kleur veranderd in de kleur roze zodra de temperatuur oploopt. De felle roze tint veranderd in de kleur wit. Qua kleurverandering is deze nagellak dus heel erg goed geslaagd. Lang zitten deed hij dan weer niet. Na een paar dagen waren er al stukjes lak van de nagel. Wil je voor een betere lak gaan die langer blijft zitten, dan kun je beter voor deze kleurveranderende nagellak gaan.

Nagellak over? Wees er creatief mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *