Creatief met nagellak

Ik ben gek op nagellak. Ik heb vele kleurtjes ( die ik inmiddels deel met mijn dochter ) en regelmatig verschijnt er een kleurtje op mijn nagels. Iets minder vaak dan vroeger, maar dat betekent niet dat ik het dus minder leuk vind. Ik vind het ook heerlijk om te kijken naar van die nagellakfilmpjes op Instagram. Die duren vaak maar een halve minuut maar de mooiste, jaloersmakende, creaties komen voorbij. Ik zou willen dat ik zo creatief met nagellak was. En dus besloot ik eens aan de slag te gaan.

Inhoudsopgave

action-nagellak

Action nagellak

Een tijdje terug kreeg Daelyn van de buurvrouw een setje nagellak van de Action. Leuke, felle kleurtjes waar ze direct enthousiast van werd. Natuurlijk ging ze meteen aan de slag want de jongedame kan dat best zelf. En zo vond ik dus het setje nog op tafel. Eens kijken of ik er iets mee kon.

Blauw sprak me het meeste aan, dus dat ging op mijn nagels. De lak strijkt fijn uit en dekt prima. Het duurt ook niet lang voordat hij droog is. Het leek me leuk om er iets meer mee te doen, een leuk figuurtje misschien? We hebben wel een aantal van die nagelstickers in huis maar op de een of andere manier lijkt dat toch niet helemaal te werken. Misschien dat ik iets kon maken met behulp van een cocktailprikkertje.

Ook heel erg leuk is deze kleurveranderende nagellak

nail

Nagels lakken met een cocktailprikker?

Naja, niet lakken natuurlijk, maar het figuurtje maken. Bolletjes of ovaaltjes zou ik in principe best moeten kunnen maken met zo`n cocktailprikker. En dus bedacht ik me dat een bloemetje wel grappig zou zijn. Met de felle kleur geel maakte ik een bolletje om vervolgens met roze de bloemblaadjes te maken. En dat ging prima. De felle kleuren komen prima tot hun recht op de blauwe ondergrond, al zeg ik het zelf. 🙂

Maak jij wel eens leuke creaties op je nagels?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *