Knutselen, koken en een shoplog

Weekoverzicht: knutselen, koken en een shoplog. Een hele tijd geleden waren we regelmatig met YouTube bezig. Door de verbouwing hier thuis en de kwaaltjes rondom de zwangerschap heb ik dat kanaal een tikkeltje verwaarloosd. Mijn energie wilde ik liever in andere dingen steken. Nu de rust weer een beetje terug gekeerd is in ons huis, kriebelde het toch weer om het YouTube kanaal op te pakken. En zo maakte ik een vlog waarin in je laat zien wat we eigenlijk doen in de vakantie.

Regen

Helaas bracht vorige week ons weinig behalve regen. Het is dan toch wel een beetje improviseren wat je met twee kinderen thuis kunt doen. Dave moet natuurlijk gewoon werken en ik moet toch wel eerlijk toegeven dat ik in mijn laatste trimester van de zwangerschap liever de rustigere dingen opzoek. Met regen zoek je ook niet zo snel een pretpark of dierentuin op, dus we bleven thuis om wat te knutselen en spelletjes te spelen. Ook deden we wat boodschappen en hadden we tijd en zin om iets uitgebreider met het avondeten in de weer te zijn.

Shoplog

In de video laat ik je zien wat we aan boodschappen gedaan hebben. We zijn niet van het type mensen dat wekelijks de supermarkt onveilig maakt en mijn zorgvuldig samengestelde boodschappenlijstje ligt altijd netjes op de keukentafel. Heel handig als je in de supermarkt staat. Combineer dit met mijn huidige zwangerschapsdementie en je kunt wel raden dat ik zo ongeveer de helft vergeet mee te nemen. ūüėČ

Maar goed. Met de boodschappen die Daelyn en ik samen deden komen we prima een tijdje uit en als we dan toch nog iets vergeten zijn dan pikken we dat bij de plaatselijke supermarkt even snel op. Ik zou zeggen: Kijk gezellig mee met onze weekvlog ( die slechts 3 dagen duurt omdat we vrij weinig deden met dit weer )

Liefs, Laura

https://www.youtube.com/watch?v=1igSo9DnOt8

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *