Kreadoe 2018

Van 31 oktober tot en met 4 november 2018 kun je in de Jaarbeurshallen in Utrecht terecht voor de Kreadoe 2018. Een groots jaarlijks terugkerend evenement. Aangezien mijn dochter een echte creatieveling is, leek het me hartstikke leuk om vanwege haar verjaardag een leuke winactie te hebben rondom dit evenement.

Kreadoe 2018 deelnemers

Ben je gek op knutselen en ben je nieuwsgierig naar alles wat verkrijgbaar is? Dan mag je dit evenement gewoon niet missen. Vele mooie shops, vele toffe workshops en een breed scala aan producten. Van taarten bakken tot scrapbooking en van breien tot home deco. Eigenlijk mag je dit gewoon niet missen.

In 2018 is de Kreadoe groter dan ooit. Andere jaren waren er 2 hallen in de jaarbeurs beschikbaar, dit jaar zijn het er 3. In die derde hal komen fabrikanten en groothandels die hun allernieuwste producten kunnen presenteren aan het grote publiek. Hartstikke interessant natuurlijk want zo kun jij als eerste zien wat er nieuw is op de creatieve markt.

Er zijn honderden verschillende deelnemers in vele verschillende categorieën aanwezig op het evenement. Een lijst hier neerzetten zou dus een behoorlijk klus zijn. Wil jij weten welke bedrijven er te vinden zijn op de Kreadoe dit jaar? Bekijk hier dan zeker even de deelnemerslijst.

Kreadoe tickets

Entreetickets voor de Kreadoe kun je kopen aan de kassa voor €13 per stuk. Online kun je ze aanschaffen voor €10,50 per ticket.

Wil je eerst proberen of je ze kunt winnen? Doe dan zeker mee met mijn winactie. Ik mag namelijk 3 keer 2 entreekaarten weggeven aan mijn lezers. Wil je kans maken, laat dat dan vooral weten hieronder in de reacties of op Facebook in de reacties onder deze post.

Omdat de Kreadoe aanstaande woensdag al begint is dit een vrij korte winactie. Je hebt tot aanstaande dinsdag de tijd om mee te doen. Dan trek ik de winnaars die van mij persoonlijk bericht krijgen.

Heel veel succes!

Wil je meer informatie over de Kreadoe, kijk dan vooral even op de website.

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn Marianne, Wendy en Gaby. Jullie hebben inmiddels een mailtje van mij ontvangen. 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

13 thoughts on “Kreadoe 2018

  1. Ja heel leuk! Ik hou van knutselen en ben een aantal jaren geleden ook naar de Kreadoe beurs geweest. Een waar feest voor de creatieveling ?

  2. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mij en mijn vriendinnetje. Inspiratie. Gezelligheid. Creativiteit. Klinkt als de perfecte dag!

  3. Ahhh ik doe graag mee. Ik heb mijn kaartjes al, maar mijn vriendin wilt ook graag met haar dochters. Oehhh een meidendag! Nu al zin in. Fingers crossed

  4. Oh, heel graag zou ik naar KreaDoe gaan met een vriendin! Handletteren, haken en naaien zijn onze grootste hobby’s. Ik ben er al 2 keer eerder geweest, maar het verveelt nooit❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *