KreaDoe

Als rasechte knutselkont vind ik het hartstikke leuk om me bezig te houden met alles wat met knutselen te maken heeft. Hier in huis vind je dan ook vele verschillende materialen om de leukste dingen mee te maken. Eens per jaar kunnen creatievelingen hun hart ophalen. Dan is er namelijk de KreaDoe in de jaarbeurs in Utrecht. En ik mag entreetickets weggeven voor dit superleuke evenement.

KreaDoe 2017

De KreaDoe wordt jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier kun je terecht voor vele verschillende manieren van creatief bezig zijn. Honderden exposanten laten jou de nieuwste dingetjes op knutselgebied zien en jij kunt natuurlijk leuke dingen scoren tegen leuke prijsjes om er thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Ook kun je workshops volgen, zijn er bekende bloggers die je kunt ontmoeten en zijn er nog tal van andere activiteiten die je kunt doen. Kortom: aan het einde van de dag ga je met een hoofd vol inspiratie naar huis! ( En waarschijnlijk met een tas vol leuke spulletjes )

De KreaDoe vindt plaats van 1 tot en met 5 november 2017 in de Jaarbeurshallen in Utrecht en is geopend van 10 tot 17 uur.

Winactie

Creatievelingen opgelet: In deze speciale feestweek mag ik trakteren. Ik mag namelijk 3 keer 2 entreekaarten weggeven voor de KreaDoe 2017.

Lijkt het jou leuk om samen met een vriend, vriendin, je broer, zus, moeder of wie dan ook te ontdekken wat er allemaal nieuw is op knutselgebied? Schroom dan niet en doe zeker mee met deze winactie!

Veel hoef je niet te doen. Laat hieronder ( of op Facebook ) weten met wie jij graag naar de KreaDoe zou willen gaan. Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op 1 van mijn social media kanalen ( Facebook, Instagram en/of Twitter ) maar dit is geen verplichting om te kunnen winnen.

Omdat het volgende week woensdag al begint, loopt deze winactie tot maandag, dan maak ik de 3 winnaars bekend.

WINACTIE GESLOTEN!! WINNAARS ZIJN GABY, NATASCHA EN CHANTAL

Succes!

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

4 thoughts on “KreaDoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *