Legends of tea

Mocht je mij al langer volgen dan weet je dat ik een echte theeleut ben. Ik ben gek op ( vooral ) fruitsmaakjes en er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat ik een kop thee heb gedronken. Ik vind het leuk om verschillende merken te proberen. Een aantal jaar geleden dronk ik in een restaurant een bijzonder kopje thee van het merk Legends of Tea. Waarom dit me zo bijgebleven is vertel ik je in dit artikel.

Inhoudsopgave

Legends of Tea

Ik was een weekendje weg met mijn moeder en mijn oudste zoon. Na het eten drink ik altijd een kopje thee, zo ook deze keer. Ik kreeg een bijzondere doos om uit te kiezen. Er zaten allemaal kleine, kartonnen boekjes in. Ik koos voor Julia`s Dream omdat deze thee met rode vruchten was, mijn favoriete theesoort. Ik opende het boekje en zag in de binnenkant een verhaaltje staan. Wat een leuk idee!

Verschillende soorten

Ik ging in de supermarkt op zoek naar deze theesoort, maar kon hem nergens vinden. Onlangs ging ik op zoek naar een Sinterklaascadeau voor mezelf en toen herinnerde ik me deze thee weer. Met een beetje googlen kwam ik op hun eigen website terecht en daar bestelde ik deze thee. Een variatiedoos met verschillende soorten en een doos met die lekkere Julia`s Dream.

De beleving

Ik denk dat het de hele beleving is die een glimlach op mijn gezicht tovert bij het drinken van deze thee. De thee ruikt heerlijk, al voor je hem in je kopje kokend water hangt. De geur die daarna vrijkomt is helemaal lekker. Vervolgens lees je het verhaaltje in het boekje en dan is je ervaring compleet. Bovendien ziet het er ook nog eens hartstikke leuk uit, zo`n boekje op je tafel. Mocht je dus net als mij een theeleut zijn dan raad ik je zeker aan deze thee voor jezelf als kerstcadeautje te kopen. De webshop vind je hier.

Welke thee is jouw favoriet?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Legends of tea

 1. Hi Laura,
  Ben opzoek naar Telling Teas Legends in die leuke doosjes.
  Blijkbaar is de packaging veranderd want ook als ik via jouw link ga kom ik telkens op hun Nederlandse webshop en die hebben enkel de klassieke papieren theebuiltjes. Jij hebt wel degelijk de doosjes gevonden… Graag jouw advies.
  Groetjes.
  Klaire

  1. Hoi Klaire,
   Klopt, ik heb inderdaad de leuke doosjes gehad. Helaas hebben ze besloten de look van Legends of Tea te veranderen en een beperkter assortiment aan te bieden. De leuke doosjes zijn dus niet meer verkrijgbaar.
   Groetjes, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *