Lego Jurassic World

Als kinderen ouder worden vind ik het ook moeilijker om een leuk cadeau te vinden. Vaak zijn ze te groot voor veel speelgoed, maar juist weer te klein voor andere spulletjes. Nu onze oudste 10 jaar is, was het een hele uitdaging om voor hem iets leuks te vinden voor zijn verjaardag en voor de decembermaand. Voordeel is dan wel dat hij niet meer gelooft in Sinterklaas en de kerstman en ik hem dus gewoon kon vragen wat hij graag wilde. Voor zijn verjaardag wilde hij graag Lego Jurassic World voor zijn Playstation.

Games

Hij is een echte jongen en gek op gamen. Het heeft 2 jaar geduurd voordat hij genoeg geld gespaard had om een tweedehands Playstation 3 te kopen, maar hij was er ontzettend blij mee. Vooral omdat er nog een aantal leuke race spelletjes bij zaten. Afgelopen zomer hebben we samen de oude Jurassic Park films gekeken uit de jaren 90 en wist hij me te vertellen dat er een nieuwe film was. Jurassic World. Ook deze hebben we samen gekeken. Toen we samen online aan het kijken waren voor een verjaardagscadeau wilde hij graag het spelletje Lego Jurassic World hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=bPpFdyEioGs

Lego in games?

Ik vond het wel grappig, van die Lego poppetjes in een Playstation game. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en mede dankzij de Lego poppetjes echt een spel. Sommige games zijn tegenwoordig zo realistisch dat ik me afvraag of ik nu naar een spelletje of een film zit te kijken. In Lego Jurassic World heb je dezelfde personages als in de films. Je kunt een personage spelen of juist een van de 20 dinosauriƫrs. In totaal zijn er 20 levels.

Ik vind dit spelletje echt een aanrader voor kinderen vanaf een jaar of 7. Zelfs onze dochter speelt nu regelmatig met de Playstation en dan vooral dit spelletje. We hebben ook spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar maar daar voelt ze zich dan weer te oud voor. šŸ˜‰

Welke spelletjes vinden jouw kinderen leuk om te spelen op de spelcomputer?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *