Lego Technic

Als de kinderen jarig zijn mogen ze natuurlijk een cadeau van ons uitzoeken. Omdat veel cadeau`s die ze graag willen hebben best aan de prijzige kant zijn, hebben we ze geadviseerd om geld te vragen voor hun verjaardag. Liever 1 groot, mooi cadeau waar ze iets aan hebben en iets mee doen dan tientallen prulletjes die in de kast verdwijnen. Lego Technic stond al een tijdje op Damiën zijn lijstje.

Damiën is in oktober jarig geweest en heeft toen ook een cadeau gekocht. Wij vinden 1 cadeau voldoende, het geld hoeft niet allemaal ineens uitgegeven te worden. En zo kunnen ze door het jaar heen zelf ook nog iets kopen wat ze graag willen hebben.

Lego-Technic1

Lego Technic

Damiën wilde al een tijdje graag iets van Lego Technic hebben en dat is best prijzig spul. Hij kwam net iets te kort en besloot in huis te helpen met wat karweitjes zodat hij zich iets kon bijverdienen. Nadat hij zijn spaarpotje geleegd had, had hij voldoende voor datgene wat hij had gezien in de winkel.

Samen met Dave ging hij naar de winkel en kocht zich deze doos van Lego Technic. Hij is officieel pas vanaf 10 jaar, maar met een beetje hulp van papa lukt het prima om de auto in elkaar te zetten. Hij is er alles bij elkaar 3 middagen aan bezig geweest, maar dan heb je dus ook wat.

Lego-Technic2

Uitbreiden

Volgens Damiën kun je nog een uitbreidingsset erbij kopen waardoor de auto echt kan rijden, maar dat hoeft van hem niet zo. Hij is al blij met de auto zoals hij is. Via internet kun je nog een andere bouwtekening downloaden dus mocht hij genoeg hebben van dit model dan kan hij zich altijd een paar dagen gaan zitten deze weer uit elkaar te draaien en om de andere auto te bouwen.

Ik denk dat er in de toekomst wel meer van dit soort Lego in ons huis zal komen. Hij heeft er veel plezier in om het te bouwen, maar ook veel plezier om er daarna mee te spelen. Auto`s blijven toch zijn favoriete speelgoed.

Wat vind jij van Lego Technic?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *