Leuke winacties

Op het internet kun je regelmatig hele leuke winacties tegen komen. Het is even zoeken, maar ook op verschillende Facebook pagina`s kun jij je aanmelden en zo op de hoogte blijven van winacties op allerlei gebied. Speelgoed, beauty maar ook op het gebied van eten. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.

  • Op de site van Charlotte kun je een leuk voorleesboek winnen genaamd Fos en de maatjes. Ik denk dat het vooral een leuk voorleesboek is voor peuters en kleuters. De verhaaltjes zijn op rijm. Je kunt mee doen tot en met 3 maart.
  • Ben je op zoek naar natuurlijke schoonmaakmiddelen dan zit je goed op de site van Angela. In totaal zijn er 10 pakketjes te verloten dus de winkans is best groot. Je kunt meedoen tot en met 6 maart.
  • Matzes horen bij Pasen en daarom kun je ze winnen op de site van Mama Scrapelle. Je kunt mee doen tot 6 maart en als je de winnaar bent dan worden de Matzes ( met een zak bruine suiker! ) opgestuurd zodat je ze voor Pasen in huis hebt.
  • Wil je een tof telefoonhoesje winnen dan zou ik even doorklikken naar de site van Marguerita. Daar kun je namelijk een telefoonhoesje naar keuze winnen. Wel snel zijn, de actie loopt tot vrijdag!
  • Wil je een tof setje kleding voor je dochtertje winnen? Kijk dan eens bij Lovely Charlotte. Ze verloot een heel gaaf setje. De winactie loopt tot 6 maart.
  • Op de site van Linda kun je een setje Vlakkies winnen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het ziet er uit als heel tof speelgoed waar je hele leuke grote dingen mee kunt bouwen. Een huisje, een torentje en nog veel meer. Zeker een kijkje nemen. De winactie loopt tot eind van de week.
  • En last but not least: Via de facebookpagina van mijn eigen persoonlijke blog Lauracollin.nl kun je een leuke doos met cadeau`s winnen aangezien ik deze maand jarig ben. Simpelweg een reactie achterlaten is voldoende. 🙂

Welke winactie lijkt jou erg leuk?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

2 thoughts on “Leuke winacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *