Mad Science workshop op school

Mad Science workshop

Damiën doet niet aan sport of clubjes. Er vallen, vanwege zijn lichamelijke problemen, veel activiteiten af. Zo mag hij geen contactsporten doen en laat dat nu net zijn wat jongens van een jaar of 9 het leukste vinden. Voetbal, judo of karate. De meeste van zijn vriendjes beoefenen wel 1 van deze sporten. Misschien dat juist dat de reden is dat Damiën zoveel interesse heeft in dingen onderzoeken. En dat kan bij een Mad Science workshop ook prima.

Wat is de Mad Science workshop?

Mad Science verzorgt onder andere een naschoolse activiteit. Sinds een paar jaar is Damiën er erg enthousiast over. Twee keer per jaar verzorgen ze enkele workshops op school. Meestal een stuk of 5 in het najaar en een stuk of 5 in het voorjaar. Je kunt je kind dan opgeven om aan zo`n Mad Science workshop mee te doen. Goedkoop is het niet, gemiddeld betaal je rond de €11 voor een les van een uurtje.

Daarnaast verzorgen ze ook kinderfeestjes, zijn ze aanwezig bij shows en evenementen en organiseren activiteiten in de vakanties. Allemaal leuk om eens te checken want ze doen dus echt wel toffe dingen. Bovendien zitten ze door heel Nederland.

Mad-Science workshop op school

Damiën en proefjes

Damiën is dus gek op proefjes en op Mad Science. Na een Mad Science workshop komt hij enthousiast terug en vertelt wat er allemaal gebeurt is. Het leuke is dat ze ook een pakketje mee naar huis krijgen en thuis nog iets kunnen knutselen. Onlangs kwam Damiën dit knutselpakketje tegen in de kast waarmee je een brug kunt maken voor je auto`s.

Hij ging direct aan de slag met het pakket. Volgens de bijgevoegde tekening is het allemaal redelijk makkelijk te maken. Je hoeft slechts het stappenplan te volgen en 10 minuten later heb je een coole brug waarmee je kunt spelen. Er liggen nog meer van dit soort knutselpakketjes in de kast. Ideaal voor de mindere dagen in deze vakantie en hartstikke leuk voor de leeftijd van Damiën.

Wil je meer informatie over Mad Science? Check dan zeker even hun website!

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *