Maggi Roerbaknoedels

Mijn man werkt vaak in de avonduren. Tijdens het avondeten ben ik dus meestal alleen met de kinderen. Natuurlijk heb ik wel eens volwassen gezelschap van mijn moeder of mijn broertje, maar in theorie ben ik vaak alleen met de kinderen. Ik vind het niet zo heel erg, ik ben er aan gewend. Wat ik wel iets minder vindt is voor 3 personen koken. Ik kan dat simpelweg niet zo goed. Er blijft vaak eten over waardoor we 2 dagen hetzelfde eten, of verdwijnt in de vriezer voor een ander keertje. Of ik heb juist net genoeg over voor de kinderen en niet voor mijzelf. En daar komen de Maggi Roerbaknoedels voor 1 persoon om de hoek kijken. Hartstikke handig!

Kiezen voor gemak

De kinderen houden namelijk niet van pittig ( ik ook niet van te pittig ) maar deze noedels konden naar mijn mening best. Ik had de smaak Sweet Chili en was erg benieuwd of het lekker zou zijn. Voor de kinderen had ik nog een bakje macaroni in de vriezer staan.

Je hoeft alleen maar een kipfiletje en wat broccoli te kopen om toe te voegen aan de roerbaknoedels. Als variatietips staan er op de achterzijde dat je de kip kunt vervangen door garnalen of de broccoli door soepgroenten. Ik had nog een zakje wokgroenten liggen en dat leek me een prima vervanging. De garnalen klonken lekker, maar deze keer ging ik voor de kip.

De bereiding is simpel: kip eventjes in de wokpan, groenten erbij en dan de kruidenmix met een beetje water toevoegen. Daar doe je de noedels direct bovenop en door te blijven roeren worden de noedels vanzelf zacht en nemen ze het water op. Ideaal dat je maar 1 pan nodig hebt.

Maggi roerbaknoedels

Maggi roerbaknoedels review

Ik vond het lekker ruiken en de smaak vond ik niet verkeerd. Niet heel erg pittig, maar wel te pittig voor mijn kinderen ( die dat dus niet gewend zijn ) Het is een makkelijk 1-pansgerecht waardoor je niet tig verschillende pannen hoeft te gaan staan afwassen. De noedels smaken echt lekker enĀ zijn ook niet plakkerig.

Makkelijk, snel klaar en lekker. Echt een aanrader om in je voorraadkast te hebben liggen.

Heb jij de roerbaknoedels van Maggi al eens geprobeerd?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

3 thoughts on “Maggi Roerbaknoedels

 1. Ik zag het iedere keer op de tv voorbij komen, dus ik was er stiekem best benieuwd naar geworden! Ik ga het dus zeker een keer uitproberen!

 2. Hee
  Hoe heten ook weer die roerbak noedels van maggi die niet meer in de winkels verkoopbaar is.
  Die waren zo lekker.
  Kan niet meer op de naam komen.
  Weet jij het nog?

  Mvg sylvia aalberts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *