Mama`s met thee

De mama`s met thee hadden eerder allebei een eigen blog maar besloten om samen te werken. Veel gezelliger natuurlijk. En aangezien ze beiden gek waren op thee was de naam voor een nieuwe blog snel gevonden. Lees vandaag meer over deze mama`s, hun blog maar ook hun favorieten.

Stel je zelf even voor
Hoi wij zijn Marijke en Hanneke en wij bloggen samen op Mama`s met thee. Marijke, geboren in 1977, getrouwd met R heeft 2 kinderen, A (2007) en T (2013). Hanneke, geboren in 1978, is ook getrouwd met een R en heeft ook 2 kinderen, A (2005) en Q (2006). En we kennen elkaar dus al bijna 40! jaar. OMG, dat betekent dus dat we daarna echt in een oudere categorie vallen he? Nou daar denken we dan tegen die tijd wel even over na. Nu genieten we gewoon van het bloggen, onze gezinnen en natuurlijk van thee.
Sinds wanneer bloggen jullie?
Sinds september 2015 als Mama’s met thee. Daarvoor hadden we beiden een eigen blog.
Waarom hebben jullie besloten (samen ) een blog te beginnen?
Omdat we het erg leuk vinden om samen dingen te doen. Niet alleen thee drinken ;). Het was voor Hanneke toendertijd heel zwaar om te schrijven. Daarom dachten we, laten we de krachten bundelen en lekker samen verder gaan. En dat was een heel goed idee. We hebben nu nog vaker contact en doen nog meer gezellige dingen samen.
Mamasmetthee-profielfoto
Waar bloggen jullie voornamelijk over?
Wij schrijven over alles wat we als gezin meemaken, maar daarnaast schrijven wij ook graag over boeken, opvoeding, school, leuke DIY, uitjes, recepten, maar ook reviews van artikelen die wij fijn en handig vinden. Dit zijn een beetje onze hoofdonderwerpen, maar die zijn zooooo breed, dat je snapt dat we meer dan genoeg inspiratie hebben om elke dag een artikel online te zetten voor je . En we zijn ons hoofdonderwerp tot op heden wat vergeten, maar er komt ook meer aan over thee!
Op welk artikel zijn jullie het meest trots?
Marijke: Met de afvalzak onder je arm vind ik een mooi artikel.
Hanneke: Eigen maaksel, bedenksel en zeer vaak bekeken: de Minions traktatie
Wat vinden jullie het allerleukste aan bloggen/blogger zijn?
Marijke: Het schrijven! Klinkt misschien cliché, maar ik vind het heerlijk om een onderwerp uit te schrijven. En daarna ook nog te ervaren dat er meer mensen zijn die het leuk vinden. Geweldig toch! Maar ook het overleggen met elkaar en het delen met elkaar. Het leukst dus eigenlijk misschien nog wel dat we het samen doen.
Hanneke: Leukste aan bloggen is het op papier, virtueel dan, zetten van de dingen die mij bezighouden.
Welke blogs volgen jullie zelf?
Marijke: Ik lees graag de sites van Mamaliefde, Mama`s Jungle en de Fantastic Moms.
Hanneke: Mamaliefde, Huisvlijt en Aukjes Wereld
Ik vond het hartstikke leuk dat Marijke en Hanneke de vragen wilden beantwoorden. Lijkt het jou nu ook leuk om je blog in the picture te zetten? Neem dan contact met mij op.

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *