Met zwangerschapsverlof

Het klinkt natuurlijk een beetje raar voor mij om met zwangerschapsverlof te gaan. De mensen die me kennen en volgen weten dat ik niet voor een werkgever werk, maar eigen baas ben. Als je voor een werkgever werkt is het simpel: Je neemt afscheid en ziet iedereen over een week of 16 weer terug. Met een blog/bedrijf werkt dat anders. Mijn blogs zijn mijn kindjes en dat wil ( en kan ) ik niet zomaar links laten liggen. Wat er de komende periode gaat gebeuren, lees je in dit artikel.

Inhoudsopgave

36 weken zwanger

Op dit moment ben ik 36 weken zwanger. Van Daelyn beviel ik met 35 weken, dus dat ik deze grens nu gehaald heb is voor mij toch een beetje een mijlpaal. Daarnaast is oktober toch al een hele drukke maand voor mij, dus een beetje voorwerken op mijn blogs lag al in de planning. De herfstvakantie komt eraan maar ook de verjaardagen van Damiën en Daelyn. Het gaat een drukke maand worden. Damiën is 23 oktober jarig, Daelyn 27 oktober en ik ben uitgerekend op 28 oktober. Dat gaat nog spannend worden dus.

list-372766_640

Organisatie

Naast de geboorte van ons kindje ben ik dus ook bezig met kinderfeestjes. Dat soort dingen gaan gewoon door en mogen niet vergeten worden. Sinds de kinderen een paar weken geleden weer terug zijn gegaan naar school ben ik bezig geweest met onder andere veel organiseren. De kinderfeestjes, de kaarten en cadeautjes in huis halen, de bedankjes. Mijn todo lijstje is nog lang niet af, dus ik werk nog op mijn gemakje door. Ook voor mijn 2 websites wilde ik wat voorwerken om te zorgen dat er iets online gaat komen.

Wat kun je verwachten?

Eigenlijk is het de bedoeling dat mijn sites gewoon door blijven draaien. Of dat voor 100% gaat lukken is de vraag. Het kan best zijn dat ik tijdelijk terug ga naar 2 of 3 artikelen per week, afhankelijk van hoe ik me voel. Wel ben ik de afgelopen weken bezig geweest met  recepten/koken, overige artikelen verzinnen en ook al met Sinterklaas en kerst. Vreemd om daar al in augustus en september mee bezig te zijn. 😉 Maar goed. De komende weken ga ik, voor zover me dat nog lukt, gewoon door met bloggen. Ik merk alleen dat het wat moeizamer gaat. Ik heb toch wel last van wat slapeloosheid ( spanning? ) en hier in huis moet nog behoorlijk wat gebeuren. Als alles goed is start de woningbouw daar volgende week mee en dan zou alles redelijk af moeten zijn voor de komst van de jongeman.

Natuurlijk blijf ik ook gewoon actief op mijn social media kanalen. Volg je me daar nog niet, dan kun je dat natuurlijk doen om zo op de hoogte te blijven van de laatste dingetjes. Geen paniek als er een dagje niks online verschijnt, dat betekent natuurlijk niet direct dat ik aan het bevallen ben. 😉

Verder ben ik heel nieuwsgierig naar jouw mening. Wat zijn dingen die jij leuk zou vinden om de komende weken nog online te vinden? Hou je meer van DIY`s, recepten of bijvoorbeeld lijstjes?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *