Meukvrij snoepen

Meukvrij snoepen. Ik was er nieuwsgierig naar. Van Food2smile ontving ik een leuk proefpakketje met verschillende soorten snoep om te bekijken wat meukvrij snoepen nu eigenlijk precies was. En of het ook smaakt natuurlijk want eerlijk is eerlijk: snoep koop je vanwege de zoetigheid, vanwege het lekkere. Niet omdat het nergens naar smaakt. In dit artikel vertel ik je wat we gekregen hebben en hoe het smaakte. In de unboxing video onderaan dit artikel vertel ik je ook wat er in het snoep zit en kun je zelf beslissen of het ook iets voor jou zou zijn.

Fruitfingers-food2smile

Inhoudsopgave

Fruitfingers

We kregen deze fruitfingers in de smaken appel en aardbei. Deze snoepjes zitten in zakjes van 18 gram en zijn lactosevrij, glutenvrij en vegan. De smaak van de aardbei is erg lekker. Je proeft echt een aardbeiensmaak en daardoor is deze bij mij favoriet. De appel daarentegen vind ik de mindere van deze 2. Wel is deze lekker, maar als ik echt moet kiezen gaat de voorkeur toch echt uit naar de aardbei. De kinderen daarentegen vonden beide smaakjes erg lekker en hebben samen de zakjes verdeeld.

Snoep-food2smile

Snoepjes

Op bovenstaande foto zie je verschillende snoepjes. We kregen 2 lollies ( twisters ) en deze zijn suikervrij en lactosevrij. Persoonlijk vonden we de lollies niet zo lekker. Er zat een beetje een vreemde nasmaak aan wat de lollie niet echt geliefd maakte.

De zuurtjes ( Kandies mix ) zijn harde snoepjes in verschillende smaken. Deze zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. De kleurtjes zijn behoorlijk fel en ik vind het echt verbazingwekkend dat je dergelijke kleuren kunt krijgen zonder toegevoegde kleurstoffen te gebruiken. Daarnaast smaken ze ook nog eens goed. Een prima alternatief om op tafel te zetten dus.

De dropsticks zijn gluten en lactosevrij. In het zakje zitten kersensnoepjes en dropjes. Je proeft echt kersen, erg lekker.

De laatste snoepjes die er in het zakje zaten waren de gummybeertjes en colaflesjes. Deze zijn suikervrij, glutenvrij en lactosevrij. De snoepjes waren harder dan we gewend waren van de gummybeertjes en colaflesjes. Het is dus wel even kauwen. De smaak daarentegen was erg rijk. Dit was echt ons favoriete zakje snoep wat in het pakket zat en het heeft dan ook niet lang geduurd voor we het leeg hadden gegeten.

Crunchy-food2smile

Crunchy

Ook konden we nog wat krokante lekkernijen testen. Als eerste een zakje Crunchies. Deze zijn lactosevrij, glutenvrij en vegan. De kinderen vonden deze iets minder maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf wel met zo`n zakje op de bank zie zitten in plaats van een zakje chips. Ze zijn lekker knapperig.

Het koekje lijkt wat op een liga evergreen wat betreft het uiterlijk. Er zitten rozijnen en cranberries in. De kinderen vinden het koekje erg lekker. Ik denk dat het de bedoeling is dat je een dergelijk koekje als 4 uurtje gebruikt ( of in de lunchtrommel op school ) maar ik zou ze eerder in kleiner formaat gezellig op tafel zetten. Ook ik vind hem erg lekker en er zit veel smaak aan.

https://www.youtube.com/watch?v=5-NlnW34CAs

Food2Smile

Food2Smile staat voor lekker en meukvrij snoepen. Er zijn verschillende soorten snoepjes verkrijgbaar zoals je hierboven al gezien hebt. Via hun site kun je in de webshop de snoepjes bestellen en thuis laten bezorgen. Ook zijn de snoepjes te koop bij de Plus supermarkten. Bovendien kunnen winkeliers contact opnemen met Food2Smile als ze deze producten in hun eigen winkel willen gaan verkopen.

In de webshop kun je dus verschillende producten bestellen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook jam en chocolade. Je hebt de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen met allerlei verschillende lekkere producten in 1 doos maar je kunt ook de producten los bestellen.

Kende jij Food2Smile al?

Bovenstaande producten hebben wij opgestuurd gekregen

 

 

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *