Mijn week in foto`s #11

Eigenlijk ben ik bijzonder trots op mezelf dat ik dit nu al een maand of 3 volhou. Inmiddels ben ik aangekomen bij Mijn week in foto`s #11 en ik vind het zelf toch wel erg leuk om op deze manier een klein dagboekje bij te houden. De afgelopen week was druk. Erg druk. Met leuke dingen, maar helaas ook met veel afspraken bij instanties, therapeuten en we hadden een onderzoek in het ziekenhuis.

Inhoudsopgave

Shopperdeshop

De kinderen hadden nieuwe kleding nodig en aangezien ik toch voor een afspraak in het centrum moest zijn, besloot ik meteen even voor onze kleine man te shoppen. Het resultaat zie je later deze week in de kinder shoplog.

Lunchen

Shoppen maakt hongerig dus besloten we te lunchen bij Bakker Bart. Onze dreumes vond dat maar wat gezellig. Met een krentenbol in zijn hand bekeek hij alles om zich heen.

Nog meer shoppen

Dochterlief doet in mei haar communie en had daarom gisteren haar presentatieviering. De communicanten presenteren zich dan aan het dorp en daarom mocht ze een nieuw setje kleding uitzoeken. Ik besloot er een gezellige moeder-dochter middag van te maken en we gingen dus saampjes shoppen.

Foto`s maken

En als we dan toch in Roermond zijn, dan maken we natuurlijk foto`s op leuke plekken. In het Outlet Centrum hadden ze een leuk bankje neergezet vol bloemetjes. Hier krijg je echt een beetje lentegevoel van.

Roer-Mond

In Roermond vlakbij het station staat de Roer-Mond. Vele mensen zijn ons al voorgegaan, maar dochterlief had er nog geen foto bij gemaakt. Dat moesten we natuurlijk wel even doen.

En weer een wachtkamer

Ik zit vaak in wachtkamers met onze oudste. Niet leuk, maar we proberen er wel iets van te maken. Een beetje gezelligheid, een beetje gekkigheid en natuurlijk een paar selfie`s.

De gangbeeldanalyse

We moesten naar het AZM voor een gangbeeldanalyse. Wat we daar allemaal moesten doen lees je later deze week. Het duurde lang en was lichamelijk behoorlijk pittig. Ik heb bewondering voor mijn ‘menneke’, want ondanks alles blijft hij in 95% van de gevallen vrolijk en doet hij precies wat hem gevraagd wordt.

Boswandeling

Het was fantastisch mooi weer en dus gingen we er lekker op uit. We maakten een wandelingetje in een stuk bos waar ik nog nooit eerder geweest was met de kinderen. Ik vind het heerlijk om mijn oudste en jongste zo samen te zien. Er zit zo`n wereld van verschil tussen die twee. Qua lengte maar ook qua waar ze staan op dit punt in hun leven. Onze oudste heeft al zoveel meegemaakt ( misschien te veel voor zijn leeftijd ) en onze jongste maakt alles voor het eerst mee. Ik vind het bijzonder om te zien dat ze zo`n hechte band hebben.

Buiten spelen

Ook mijn dochter is gek op haar ‘baby-broertje’. Ze is erg verzorgend en oplettend. Echt een klein moedertje. Ze is ook ontzettend lief en behulpzaam met spelen. Samen op de schommel, samen op de glijbaan, samen dansen. Ik kan daar echt van genieten als ik dat zie.

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *