Mijn week in foto`s #12 en #13

O, mensen, mensen toch. Wat een drukke periode heb ik de afgelopen weken gehad. Er kwam de afgelopen week niks online en ik heb daarom besloten mijn week in foto`s #12 en #13 even lekker samen te voegen. Ik was op een Europees Kampioenschap, had grieperige kinderen, zat een middagje in het ziekenhuis en heb ruzie met een laptop die niet werkt…

Inhoudsopgave

Pasen

Ja, wij vierden Pasen. Hoewel de oudsten er niet in geloven spelen ze het spel hartstikke goed mee voor onze jongste. Ik had een spoor van eitjes door het huis gelegd en de kleine man verzamelde ze allemaal. Zo bijzonder om dit allemaal nog een keer te mogen meemaken.

1 april

Afgelopen week was het 1 april. Ik kon het niet laten en besloot samen met mijn moeder een grap uit te halen met de kinderen. We gingen namelijk lunchen bij mijn moeder eerste paasdag. Ik liet mijn moeder bellen om tegen de kinderen te zeggen dat het wcpapier op was en vragen of de kinderen misschien een rolletje konden meebrengen. Wonderbaarlijk genoeg trapten ze erin. ( en ik had een lol! )

De niet werkende laptop

Dat is toch wel mijn grootste ergernis van allemaal. Paaszondag wilde ik mijn weekoverzicht in elkaar gaan zetten toen ik erachter kwam dat mijn laptopje niet wilde opstarten. Huh? Zwart beeld? Lekker dan, zo oud is mijn trouwe laptopje nog niet. Ik besloot heel verstandig om mijn laptop te sluiten en me met andere dingen bezig te houden. Een heleboel dingen kwamen tussendoor afgelopen week en daarom opende ik mijn laptop pas weer op donderdagmiddag. Nog steeds zwart scherm. Ships!

Gelukkig heb ik mijn oude laptop nog voor noodgevallen. Helaas is deze hartstikke traag waardoor het 3 keer zo lang duurt om 1 artikeltje te schrijven. Niet echt motiverend voor mij, maar ok. Ik krijg iets gedaan en hou me later wel weer bezig met die andere laptop.

Naar het ziekenhuis

Afgelopen week moest ik met de oudste naar het ziekenhuis. Het was tijd voor zijn jaarlijkse bezoek aan de spina poli. Later deze week krijg je daar een uitgebreider artikel over te lezen. Het was in elk geval een lange zit en we hebben heel wat spelletjes patience gespeeld en onnozele selfies gemaakt…

De griep

Onze oudste werd ineens behoorlijk ziek. De griep was dus toch in ons huis terecht gekomen. Balen! Ik heb heel wat bedden verschoond en wasjes gedraaid maar hij voelt zich nu gelukkig weer beter. Dochterlief leek eventjes aangestoken maar gelukkig heeft het niet doorgezet.

Op kamp

Dochterlief zit bij Jong Nederland. Hartstikke leuk en ze heeft er heel veel plezier in. Eens in de zoveel tijd blijft ze een nachtje op het clubhuis logeren of gaan ze met de groep op kamp. Afgelopen weekend was het weekendkamp en daar keek ze al weken naar uit. Bepakt en bezakt ging de jongedame op weg.

EK 1:12

Bij manlief op het werk werd het EK 1:12 gehouden. Een kleine 150 deelnemers gaven alles om Europees Kampioen te worden. Samen met de kinderen besloot ik even te gaan kijken. Vooral onze oudste vindt het fantastisch om naar deze radiografisch bestuurbare auto`s te kijken.

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *