Mijn week in foto`s #15

Hier in het zuiden is de meivakantie nu officieel begonnen. Afgelopen week moesten de kinderen natuurlijk nog naar school maar konden we wel genieten van het prachtige zomerse weer. In mijn week in foto`s #15 kun je zien wat we allemaal gedaan en meegemaakt hebben.

Inhoudsopgave

Schooluitje

Voordat onze jongste er was bracht ik heel wat uren door op school. Ik was biebjuf, was er eigenlijk altijd wel als er iets geknutseld moest worden, was jarenlang klassenmoeder en stond eigenlijk altijd wel paraat om de kinderen te begeleiden als ze ergens naar toe moesten. Helaas zijn veel van dit soort zaken als manlief moet werken en er dus niemand is om even op dreumes op te passen. Echter afgelopen week was er een schooluitje op maandag. Ik wist dus niet hoe snel ik mij moest aanmelden om mee te kunnen gaan. Ook zoonlief was hartstikke enthousiast om te horen dat ik weer eens mee kon gaan.

Genieten van de zon

Het was een erg drukke week, maar soms moet je ook proberen om even af te schakelen. Zeker met deze temperaturen is niks fijner dan gewoon even genieten van de zon. Ook Max, onze chihuahua pup genoot met volle teugen van dit prachtige weer. Kira is ook een goed-weer-hond. Zodra de temperaturen stijgen is ze buiten te vinden.

Barbecue

Ja, de barbecue kon weer aan! Niks fijner dan wat stukjes vlees en groenten op de barbecue te gooien en met wat stokbrood en salades buiten te eten. Ook dreumes vond het heerlijk.

Lekkere hapjes maken

Als het buiten lekker warm is, krijg ik de drang om de keuken in te duiken en allerlei lekkere hapjes te maken. Geen idee waarom. Ik werk veel met fruit. Zo maakte ik deze lekkere taartjes, heel eenvoudig met banketbakkersroom en verschillende soorten fruit. Maar ook ham met meloen of gewoon een bak druiven op tafel doet het goed hier.

Kleur in de tuin

Onze tuin staat weer volop in bloei. Elke ochtend zie ik ergens wel nieuwe kleuren verschijnen. Prachtig is het. Ik kijk er vol verwondering naar. Ook de kinderen genieten met volle teugen van onze bijzondere tuin.

Baby slippers

Voor onze dreumes kochten we op Mallorca slippertjes. Destijds te groot, maar we gingen de winter in dus we kochten ze een beetje op de groei. Afgelopen week vond hij ze zelf in de kast en wil dus niets liever dan daarop lopen. Ook de korte broek en de T-shirts konden uit de kast en dat zorgt voor een heerlijk zomerse combinatie.

Kaarten knutselen

Ik ben begonnen met de uitnodigingen van de communie. Afgelopen weekend zijn de eerste kaarten op de bus gegaan. We hebben gekozen voor kaarten van de Action met op de voorzijde een foto van dochterlief. In de kaart natuurlijk de gegevens zoals de datum, tijd van de communieviering en het feestje.

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *