Mijn week in foto`s #16

Ah, hebben de kinderen eindelijk vakantie werkt het weer niet echt mee! Maar goed, daar veranderen we natuurlijk weinig aan. De leuke momenten moet je toch echt zelf maken, weer of geen weer. In mijn week in foto`s #16 neem ik je mee naar het ziekenhuis, een dagje uit en heb ik toch wat zon weten te vangen!  😉

Inhoudsopgave

Een echo van de blaas en nieren

Damiën moest naar het ziekenhuis voor een echo van zijn blaas en nieren. Eigenlijk krijgt hij dit eens per jaar nadat hij op de spina-poli is geweest. Hij slikt al jaren medicijnen voor zijn blaas en gelukkig gaat tot nu toe alles goed. Ook nu was er op het eerste gezicht niks vreemds te zien op de echo dus dat was weer een opluchting. Dochterlief gaat eigenlijk nooit mee naar het ziekenhuis maar nu het vakantie was vond ze het wel interessant. Na het onderzoek wilde ze dan ook even bij het vliegtuig gaan kijken wat in de centrale hal hangt.

Hoorapparaat

Damiën heeft sinds een jaar of 3 een hoorapparaat. Inmiddels merken we direct of hij het draagt of niet. Vaak heeft hij op vrije dagen geen zin om het hoorapparaat te dragen en we maken er dan ook niet zo`n punt van. Wel merken we dan dus meteen dat we harder moeten praten. Een grote vergissing is dat mensen denken dat hij met een hoorapparaat alles hoort. Dat is niet zo. Hij hoort beter. Alles. Dus niet alleen de juf in de klas maar ook het tikken van een pen, het fluisteren van klasgenootjes en het vallen van een boek. Alles komt even hard binnen en filteren is lastig.

Maar goed. Zo’n apparaat moet ook onderhouden worden. Zo was het tussenstukje van het oorstuk naar het hoorapparaat zelf ( het slangetje dus, als je begrijpt wat ik bedoel 😉 ) stug geworden. Het oorstukje floepte daardoor steeds uit zijn oor. Nadat we in het ziekenhuis waren geweest maakten we dus een pitstop bij beter horen waar ze het slangetje vervangen hebben.

Toverland

Was het weer de week voor de vakantie nog prachtig, afgelopen week ging het helemaal af. We besloten dan ook om een dagje naar Toverland te gaan, waar we een abonnement op hebben. Damiën maakte er een video van, zoals je hierboven kunt bekijken.

McDonalds

We gaan niet zo heel vaak naar de McDonalds. En nu we in Toverland liepen kwamen we erachter dat het wel erg lang geleden was dat we er gegeten hadden. De laatste keer was volgens mij tijdens mijn zwangerschap. Oeps. Op naar de McD dus. Ook dreumes kreeg zijn eerste Happy Meal en was daar hartstikke blij mee.

Tuinieren met kinderen

De kinderen vinden het leuk om me te helpen in de tuin. We hebben een bewerkelijke tuin en het kost af en toe wat moeite om ons er toe te zetten en echt te gaan tuinieren. Maar als we dan eenmaal bezig zijn gaat het eigenlijk ook vanzelf. Ik maakte deze heerlijke foto. Planten en boom mooi in bloei en de kinderen lekker aan het klussen in het zonnetje.

Max

Max vond een stokje in de tuin en zocht een heerlijk plekje uit in het gras waar hij rustig kon knabbelen. Het gaat hartstikke goed met hem en hij heeft echt zijn plekje binnen het gezin gevonden. Eigenlijk al vanaf dag 1. Ook onze andere hond Kira kan het goed vinden met Max. In de video onderaan dit artikel kun je het allemaal bekijken.

Op avontuur

Dreumes ging op avontuur. Terwijl wij druk aan het werk waren in de tuin vond hij een nieuw plekje waar hij prima alles in de gaten kon houden. 😉

Hoe was jouw week?

 

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *