Mijn week in foto`s #17

Wat een weekje! Puur genieten met dit weer. En dat merk je ook meteen op mijn website want er komt veel minder online. De kinderen hebben vrij, we zijn lekker veel buiten, wandelen en fietsen wat af en zonder al die verplichtingen hangen we gewoon een beetje rond. Heerlijk. In mijn week in foto`s #17 laat ik je zien wat we gedaan hebben.

Inhoudsopgave

Toverland

We hebben een abonnement op Toverland en dat is ideaal. We zouden bij vrienden op visite gaan en Toverland lag op de route. Eerst de kinderen een paar uurtjes laten rennen daar. We hadden een paar slechte, koude dagen gehad dus ze konden best wat energie kwijt daar.

Moeder-dochter uitje

Mijn meisje en ik besloten een dagje samen op pad te gaan. De bedoeling was om naar de bioscoop te gaan maar dat werd langzaamaan iets meer. We gingen nog even Roermond centrum in, kochten wat leuke spulletjes, bezochten het Outletcentrum ( waar dochterlief Dolce and Gabbana ontdekte ) , deden de boodschappen en kwamen uiteindelijk terecht in een eetcafé waar we samen iets aten. Heerlijk, gezellige dag samen gehad, zoals je in de vlog kunt terugzien.

Naar de dierentuin

Vriendin Nancy en ik hadden voor de vakantie al afgesproken een dagje met de kinderen er op uit te gaan. We kwamen terecht in Dierenrijk, waar pas geleden een baby-olifantje geboren was. Een erg leuke dierentuin waar ik een dikke 5 jaar geleden ook al eens was geweest. Ook nu hadden we het weer prima naar onze zin.

Genieten in de tuin

Met dit weer heb ik niet veel nodig. We hebben een prachtige, ruime tuin waar de kinderen zich prima weten te vermaken. Een tent, een speeltoestel, wat los speelgoed en ik kan alles vanuit de keuken of mijn bank prima in de gaten houden. Het scheelt ook wel dat de oudsten op onze dreumes kunnen passen. Zo kan ik met een gerust hart tussendoor even wat huishoudelijke klusjes doen.

Ons speeltoestel

Dat speeltoestel is toch echt wel een veelgebruikt object. Dagelijks kruipen de kinderen er in of op en inmiddels hebben we het ook versierd met mooie vlinders. Dreumes is nog net te klein om over het randje te kijken…

Losse sokken

O, echt! Geen idee hoe het kan maar als ik de was doe heb ik altijd ‘eenzame sokken’. Ik mis er altijd wel eentje. Ook na deze wasdag had ik weer heel veel losse sokken…

Hoe was jouw week?

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *