Mijn week in foto`s #7

Time flies when you`re having fun, zullen we maar zeggen. De weken vliegen voorbij. Het lijkt gisteren dat we nieuwjaar vierden en zo zitten we alweer bijna in maart. Afgelopen week zijn weer verschillende dingen gebeurt die ik graag met je deel in Mijn week in foto`s #7.

Inhoudsopgave

Open dag

En alweer gingen we naar een open dag van een middelbare school. Zoonlief roept al twee jaar dat hij naar deze school wil maar nu hij andere scholen van binnen had gezien vond hij het iets lastiger worden. Nu we dus deze school konden bezoeken werd hij weer enthousiast. Deze school is voor Havo/Atheneum leerlingen en dat is wel wat hij nodig heeft voor zijn ‘droomberoep’. Gelukkig zijn de cijfers goed genoeg om hier naar toe te kunnen.

Een open dag is altijd interessant voor kinderen om te bezoeken. Ze kunnen ‘proeven’ aan het middelbare schoolleven. Zo konden de kinderen in de gymzaal klimmen en dat vond vooral dochterlief erg interessant. Ze was dan ook zo boven.

 

Studiedag

Op donderdag hadden de kinderen studiedag. Behoorlijk onlogisch want ze hadden dus net een week vakantie gehad. Manlief moest gewoon werken dus ik besloot met de kinderen naar de dierentuin te gaan. Het was erg koud, maar we hadden ons goed ingepakt en het weer was prachtig.

Leukste reclame van dit moment

De leukste reclame van dit moment vind ik toch echt de doritos reclame. Ik lig echt in een deuk als deze op tv voorbij komt. De kinderen inmiddels ook, maar ik vraag me af of het door de reclame komt of omdat ik in een deuk lig.

Opruimchallenge

Ik denk dat ik deze week wel wat ingehaald heb. Vorige week is het misgelopen met mijn opruimchallenge. Deze week gingen er schoenen en kleding weg en verkocht ik een puzzel van de kinderen. Het geld hebben ze verdeeld en in hun spaarpot gestopt. Ook besloot ik de zoogcompressen de deur uit te doen. Ik geef wel nog borstvoeding, maar ik ‘lek’ niet meer. Volgens mij is mijn lichaam nu echt helemaal ingesteld op de borstvoeding. Ik had nog twee doosjes liggen die al een aantal maanden niet aangeraakt waren. Opruimen dus!

Rood en wit wasgoed…

…gaat niet samen. Ik was niet op aan het letten, had de vorige avond al de was die er lag in de machine gegooid, maar die was dus niet vol. De volgende ochtend gooide ik er een wit t-shirt van de oudste en de witte trappelzak van de jongste bij. Mooi. Machine vol dus die kon aan. Toen ik hem weer opende bleek er een rood onderlaken in te zitten. Oeps! De slaapzak en het shirt zijn dus nu een beetje roze… ( al zie je dat niet zo goed op de foto )

Hoe was jouw week?

 

Laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met de liefste van de wereld en moeder van 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *